Zatenalıştığım için uzun saatler bilgisayar başında olamıyorum, günlük 3-4 saatlik kullanımlarda burn in sorunu oluşma ihtimali yüksek midir, öyleyse kaliteli IPS panellere yöneleyimBu fiyata daha iyisi yok gibi ama oled ekran biraz şans işidir biraz da ilgi ister uğraşamam derseniz ips bakın.
3-4 saatlikte bir sorun olmaz hocam kuralına göre kullanırsanız , zaten samsung kendi sitesinden aldığınız için size destek sağlar bu konuda diye düşünüyorum.OLED keyfi bir başkadır.Zatenalıştığım için uzun saatler bilgisayar başında olamıyorum, günlük 3-4 saatlik kullanımlarda burn in sorunu oluşma ihtimali yüksek midir, öyleyse kaliteli IPS panellere yöneleyim
Aslında G65B bakıyordum ama eğitim indirimi kampanyasıyla 18.000’e oled görünce sanki bütçeyi biraz daha zorlayabilirim diye düşündüm. Teşekkürler hocam şansımızı deneyelim3-4 saatlikte bir sorun olmaz hocam kuralına göre kullanırsanız , zaten samsung kendi sitesinden aldığınız için size destek sağlar bu konuda diye düşünüyorum.OLED keyfi bir başkadır.
İyzicoda kampanya varsa ona da katılın hocam bende yüzde 10 elektronik indirimi var mesela 1000tl veriyor max, ilk kullanıma da 500 tl vs veriyordu samsungta geçerli diye biliyorım bir şansınızı deneyin ikisi de olursa 16.5 gibi bir fiyata gelir 4 taksitleAslında G65B bakıyordum ama eğitim indirimi kampanyasıyla 18.000’e oled görünce sanki bütçeyi biraz daha zorlayabilirim diye düşündüm. Teşekkürler hocam şansımızı deneyelim
%10 elektronik indirimi kişiye özel bir şey mi acaba, ben göremedim baktığımdaİyzicoda kampanya varsa ona da katılın hocam bende yüzde 10 elektronik indirimi var mesela 1000tl veriyor max, ilk kullanıma da 500 tl vs veriyordu samsungta geçerli diye biliyorım bir şansınızı deneyin ikisi de olursa 16.5 gibi bir fiyata gelir 4 taksitle
Bana gelmiş sanırım hocam şans%10 elektronik indirimi kişiye özel bir şey mi acaba, ben göremedim baktığımda