Yardım RTX 5060 TI vs RTX 5070

1k kazık yememden değil hocam sormamın sebebi. sırf 5070 alabilmek için cebimden 4k daha çıkacak o yüzden. sınırın sınırı yani 27k benim bütçe için
peki siz ağırlıklı olarak ne tarz oyunlar oynuyorsunuz
ssaf kas gücü gerektiren oyunlar mı fps ağırlıklı mı
multiframe kullanmaya ihtiyaç duyacağınız oyunlar mı

Tasarımsal açıdan göze hitap eden hiçbir durumu yok inno'nun sadece f/p üzerine kurulmuş bir kart.

5070 bütçe çok çıkılmıyorsa 5060ti 16gb üzmez

peki siz ağırlıklı olarak ne tarz oyunlar oynuyorsunuz
ssaf kas gücü gerektiren oyunlar mı fps ağırlıklı mı
multiframe kullanmaya ihtiyaç duyacağınız oyunlar mı
bf1, gta5, rdr2, assassin creed, çokkkkk nadir valo, pubg, delta force, ets2, asetto, forza4 bu tarz oyunları oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tasarımsal açıdan göze hitap eden hiçbir durumu yok inno'nun sadece f/p üzerine kurulmuş bir kart.
valla tasarımına önem vermeyi bıraktım hocam artık 5060ti bakarkende öyleydi fiyatlar bi anda uçuyor güzel marka bakayım diyince

1k kazık yememden değil hocam sormamın sebebi. sırf 5070 alabilmek için cebimden 4k daha çıkacak o yüzden. sınırın sınırı yani 27k benim bütçe için

kaç dakikada 75 derece gördü? oyunlarda durum nasıl peki ve kaç aydır kullanıyorsunuz performans tarafı nasıl
10 dk ' yı geçmişti sanırsam hocam 2k full ayarlarda test ettim ona rağmen anlık gördü 75'i , 73'te gezdi normalde.

inno ne kadar ki şuan ?

anladım hocam 2k da ise okey ben 1080p de gördü sandım furmarkta değerler iyi gibi

27k 5070 inno
Bence de hocam zaten çok güç tüketen kartlar değil bunlar , 27k ya peşine 3 taksit n11'deymiş bence gayet tercih edilebilir.

Kart kampanyanız vs de vardır belki az daha düşer.

Bence de hocam zaten çok güç tüketen kartlar değil bunlar , 27k ya peşine 3 taksit n11'deymiş bence gayet tercih edilebilir.

Kart kampanyanız vs de vardır belki az daha düşer.
başka kampanya n11 de yok heralde karttada bulamadım garanti ya da world kartlarda varsa kullanırım

anladım hocam 2k da ise okey ben 1080p de gördü sandım furmarkta değerler iyi gibi

27k 5070 inno
akakceden mi baktınız yoksa direkt siteye yönlenip mi baktınız 27k fiyat için

akakceden mi baktınız yoksa direkt siteye yönlenip mi baktınız 27k fiyat için
akakçede en ucuz innoydu ordan baktım 3 ay peşin taksitte varmış zaten taksitsiz mümkün değil almam

Hocam garanti bonusflaş uygulamasına bakın e-ticaret alışverişlerine kampanyası oluyor.500 tl bonus gibi.

Geri