17 yaşındayım iş bulamıyorum

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Abi yok iş yok eskiden insanlar iş yok derken yalanlardım yok abi harbiden yok adamı arıyorum telefoncu çok iyi gidiyordu her şey süper adam oky dedim 17 yim yok krdşm iyi günler diye kapattı

PlayStation cu yada başvurdum aynı muhabbet

Garsonluk arıyorum tecrübe istiyor

Çohu Oky olduğum yerlerde tecrübesiz garson arıyan larda gece garsonu ol diyor 18.00 dan 03.00
Abi nasıl bulcam
Kocaeli-Gebze
Sanayinin olduğu yerde bulamıyorum

Abi yok iş yok eskiden insanlar iş yok derken yalanlardım yok abi harbiden yok adamı arıyorum telefoncu çok iyi gidiyordu her şey süper adam oky dedim 17 yim yok krdşm iyi günler diye kapattı

PlayStation cu yada başvurdum aynı muhabbet

Garsonluk arıyorum tecrübe istiyor

Çohu Oky olduğum yerlerde tecrübesiz garson arıyan larda gece garsonu ol diyor 18.00 dan 03.00
Abi nasıl bulcam
Kocaeli-Gebze
Sanayinin olduğu yerde bulamıyorum
Bende 17 yim, 18 altı almıyoruz diyor bazı yerler çağırıcaz diyor 2 ay geçti hiç aramadılar bile

1 tane kafe buldum yarın gel dedi bakalım. Büyük ihtimalle köle maaşı verecekler
kanka bana da lokantadan yarın gel demişlerdi gittim 11 saat sonu 450 verdiler 2. gün gitmedim bile :D

Babamın arkadaşının yanında toptancılık yapacam gibi kendi ilim ile Bursa arası gidip gelecem adam ameliyat oldu is olarak sadece malları arabadan indirip tasicam dolasicam günlük 200 gayme falan verir sizce yapılır mı

Babamın arkadaşının yanında toptancılık yapacam gibi kendi ilim ile Bursa arası gidip gelecem adam ameliyat oldu is olarak sadece malları arabadan indirip tasicam dolasicam günlük 200 gayme falan verir sizce yapılır mı
Gayme derken Tl olarak mı hocam eğer 200 tl ise günlük baya düşük

Aynı yaştayız ben petshopa girdim yarın başlıyacam çalışmaya telefoncu gibi tanıdık bildiğin dükkanlara falan sor illa bulursun aga kuzenimde mağazaya felan girdi o da 17 yaşında

Aynı yaştayız ben petshopa girdim yarın başlıyacam çalışmaya telefoncu gibi tanıdık bildiğin dükkanlara falan sor illa bulursun aga kuzenimde mağazaya felan girdi o da 17 yaşında
1 saat önce 1 kafeyi aradım gel dedi bakalım ne olcak

Geri