❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK60 Pro USB/XLR Mikrofon 1439₺🔥+ Kargo (Boom Arm Dahil)

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
293
Epey linki: https://www.epey.com/mikrofon/havit-gamenote-gk60-pro.html

Ekran görüntüsü 2025-06-22 172856.webp

Güzel bir mikrofon fırsatıyla daha beraberiz.
Ürün daha yeni piyasaya sürülmüş bir model. GK50 Pro'nun abisi diyebiliriz. Fazla söze gerek yok, fiyatının en iyisi olma niteliği taşıyor. 24 bit/192kHz desteği, 3 ses tekerleği ayarı ve USB/XLR oluşuyla oldukça dolu bir mikrofon. Bu fiyata boom arm'ın dahil olması çok çok iyi. Hastasına RGB'leri de mevcut. Peşin fiyatına 3 taksit olması güzel. Bu bütçede kesinlikle öneriyorum.

Dipnot: Eğer bu bütçede XLR mikrofon bakıyorsanız bunun yerine; kondenser istenirse Maono PM320, dinamik istenirse de Maono PD100 tercih etmenizi öneririm.
Ürünün eksi sayılabilecek özelliğine gelecek olursak: Ürün tiz sesler konusunda düşük kalıyor. Frekans aralığı desteğinin 16kHz'e kadar olmasından kaynaklanıyor bu durum. Bu bağlamda önerim ufak bir EQ ayarıyla tiz sesleri artırmanızdır. OBS ve Voicemeter gibi programlar üzerinden bu filtreyi kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Ek olarak ürünün windscreen'i (dahili pop filter süngerine deniyor) çıkarıp yerine uyumlu bir harici pop filter alarak bu durumu düzeltmeye yardımcı olabilirsiniz. Mikrofon gündelik kullanım/oyun/yayın/DC/video kaydı için gayet yeterli, birazcık filtre ayarıyla podcast için de uygun hale getirilebilir; ancak vokal/enstrüman kaydı veya seslendirme için kullanacaklara uygun olmayabilir. Müzik işleri için XLR arayüzü daha uygun olduğundan üstte de bahsettiğim gibi PM320 gibi mikrofonlar tercih edilmeli.
Buna rağmen fiyatına göre en iyi seçenek zaten bahsettiğim üzere, yine de parantez açarak eksi olabilecek bir yönünü bahsetmek istedim.

Ekran görüntüsü 2025-06-22 172802.webp

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-22 175530.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-22 175530.webp
    30.9 KB · Hit: 1,157
Son düzenleme:
Merak edenler için mikrofonun ses testi:

Havit nasıl para kazanıyo ben anlamış değilim bu kadar uyguna ürünler yapıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1750603836031.webp

hepsiburada'da daha ucuza geliyor satıcının kuponu var.Kendisinden almak daha iyi olabilir ve daha ucuza.

Havit nasıl para kazanıyo ben anlamış değilim bu kadar uyguna ürünler yapıp

Alıntıyı görüntüle
hepsiburada'da daha ucuza geliyor satıcının kuponu var.Kendisinden almak daha iyi olabilir ve daha ucuza.
Kuponu görmemiştim, 100₺ daha inmiş oldu. Gayet iyi. Teşekkürler bilgilendirme için, güncelledim konuyu.

Görmemiştim kuponu, daha da iyi. Teşekkürler bilgilendirme için, güncelledim konuyu.
Sorun değil hocam insanlık hali.

Geçen hafta 4900 tl den quadcast 2s almıştım iade edip bunu mu alsam diye düşündürdü standı cezbetti beni ve fiyat avantajı da çok iyi .

Adı ne olarak geçiyor bilmiyorum ama böyle kollu değil de normal masada duran mikrofon yok mu

Sorun değil hocam insanlık hali.

Geçen hafta 4900 tl den quadcast 2s almıştım iade edip bunu mu alsam diye düşündürdü standı cezbetti beni ve fiyat avantajı da çok iyi .
4900₺ de çok iyi fiyat Quadcast 2S için. Kutup desenleri kullanılacaksa bence gerek yok iadeye, kalsın derim. Tabii bütçe farkına başka bir ürün alınacaksa değerlendirilebilir.

Adı ne olarak geçiyor bilmiyorum ama böyle kollu değil de normal masada duran mikrofon yok mu
Thronmax Dome Plus tercih edebilirsin, son 1 stoğu kaldı. Bu bütçede masa standlı en iyi tercih bu olur.

4900₺ de çok iyi fiyat Quadcast 2S için. Kutup desenleri kullanılacaksa bence gerek yok iadeye, kalsın derim. Tabii bütçe farkına başka bir ürün alınacaksa değerlendirilebilir.

Thronmax Dome Plus tercih edebilirsin, son 1 stoğu kaldı. Bu bütçede masa standlı en iyi tercih bu olur.
Belki satarım buna geçip 😅

Alıntıyı görüntüle
Güzel bir mikrofon fırsatıyla daha beraberiz. 250₺'lik kuponla 1407,47₺.
Ürün daha yeni piyasaya sürülmüş bir model. GK50 Pro'nun abisi diyebiliriz. Fazla söze gerek yok, fiyatının en iyisi olma niteliği taşıyor. 24 bit/192kHz desteği, 3 ses tekerleği ayarı ve USB/XLR oluşuyla oldukça dolu bir mikrofon. Bu fiyata boom arm'ın dahil olması çok çok iyi. Hastasına RGB'leri de mevcut. Peşin fiyatına 3 taksit olması güzel. Bu bütçede kesinlikle öneriyorum.

Kuponun süresi geçince Trendyol üzerinden de alabilirsiniz:

Dipnot: Eğer bu bütçede XLR mikrofon bakıyorsanız bunun yerine; kondenser istenirse Maono PM320, dinamik istenirse de Maono PD100 tercih etmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Hocam xlr ve dinamik mikrofonların buna göre artısı nedir? Daha doğrusu xlr ve dinamik nedir? Bu fiyata çok iyi gerçekten.

salı günleri havit kendi sitesinde indirim yapıyor takip edilebilir

cok ucuz su temudakı mıkrofon gıbı antıkkuntık bısey dıye korkuyorum elımde patlarmı

cok ucuz su temudakı mıkrofon gıbı antıkkuntık bısey dıye korkuyorum elımde patlarmı
Bunların driveri yok sesi fena değil yine de elinde patlar mi ? şüpheli sanmam

Geri