Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,651
Seninde eline sağlık başlangıç için hiçte kötü değilsin.Eline sağlık abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görüşürüz
Seninde eline sağlık başlangıç için hiçte kötü değilsin.Eline sağlık abi
görüşürüz
hayırlı olsun hocam sezonu ortalama 92 ile kapattım bende : Dabi geç baktığım için kusara bakma işim vardı crackli olduğunu için online gözükmüyor
takdir aldım hocam 85.500 ile
helal olsun çok iyi yapmışsınızhayırlı olsun hocam sezonu ortalama 92 ile kapattım bende : D
teşekkürler abiSeninde eline sağlık başlangıç için hiçte kötü değilsin.
denedim şansımı 85.500 le takdir aldım teşekürler motivasyon için bide hoca onur belgeside vermişbi dene şansını, olmazsa da zaten her şeyi denemiş oluyorsun. ki takdir teşekkür fark etmiyor. sen o akrabalarını düşünme. ne gerek var. onların çocukları çok mu takdir teşekkür almış ki seni kınıyorlar.
Abi inşanlah çok iyi yerlere gelirsin yarınki sınavında başarılarSeninde eline sağlık başlangıç için hiçte kötü değilsin.
Çok teşekkür ederim.Abi inşanlah çok iyi yerlere gelirsin yarınki sınavında başarılar
abi nasıl geçti sınavın inşanlah istediğin yere gelirsinÇok teşekkür ederim.Darısı sana.
Valla bilmiyorum nasıldı fena değil gibi ama çok iyide değildi. Aciklanana kadar bakmayi düşünmüyorum ya.abi nasıl geçti sınavın inşanlah istediğin yere gelirsin
neyse abi artık bir stresten kurtuldunValla bilmiyorum nasıldı fena değil gibi ama çok iyide değildi. Aciklanana kadar bakmayi düşünmüyorum ya.
Daha büyüğü başlıyorneyse abi artık bir stresten kurtuldun
abi istersen seninle pubg oynayalım pcdenDaha büyüğü başlıyor![]()
Pubg sevmiyorum hocam ya. Hiç ısınamadım sevemedim.abi istersen seninle pubg oynayalım pcden