❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

nihayet abi bunun incelemesini bekliyorduk en kısa zamanda paylaşırsan indirim bitemden kapalım biz de
3 farklı incelemeden aldım, istikrarlı bir şekilde incelemelerde 400nit çıkan bir model. Kontrast oranı en kötü incelemede 1064:1 en iyi incelemede ise 1319:1 çıkıyor. Renk gamutu da CIE1976 da %94 DCI-P3 çıkmış. CIE1931 de %86 falandır büyük ihtimal. Gayet gayet iyi değerler. 4 bin TL’den ucuz, ayrıca satıcısı da hepsiburada. Msi g255pf e2 ve Msi g255f modelleriyle aynı paneli kullanıyor, arka aydınlatması daha kaliteli hemde. Çünkü msi modellerin kontrast ve parlaklık gibi ölçümleri çok düşük kalıyor bunun yanında. 800:1-900:1 kontrast ve 270-300nit çıkıyor o modeller. @Abdullah Hacıgül KTC ile alakalı içerik gelmesi güzel olmuş. Çinde bilinen iyi bir ekran üreticisi. Birde markayla alakalı bilgi de verirseniz millet ön yargıyla yaklaşmaz. Oled ve miniled monitörleri bile var. H25T7 de kullanılan panel bu:
IMG_3380.webp
IMG_3381.webp
IMG_3383.webp
IMG_3382.webp

Çok iyi fiyat. Fiyatına göre paneli çok iyi. Şu anda 5 bin TL'e kadar paneli en iyi olan monitör bu. 5 ms yazıyor ama 4. seviye overdrive ayarında 3 ms veriyor ve overshoot resmen yok. KTC Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka güvenilir.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler. https://techolay.net/sosyal/konu/ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-monitor-alinir-mi.112364/
Yanında dp kablosu gelmiyor deniyor .hdmi ile kullanımda bir fark olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanında dp kablosu gelmiyor deniyor .hdmi ile kullanımda bir fark olur mu
Papel 150Tl parolapara 100Tl hepsiburada cashback veriyor bu siparişe haberiniz olsun dostlar.

Hali hazırda kullandığım monitör tavsiye ederim.Bendekinde ölü piksel vs. hiçbir sorun çıkmadı.Monitörün menüsü de gayet basit ve kullanışlı sadece kullanıcıya özel profil ayarı yok ya da ben bulamadım.
Üründe dp kablosu gelmiyor deniyor doğru mu

Üründe dp kablosu gelmiyor deniyor doğru mu
hdmi geliyormus onunla da 180hz alınıyormus yorumları okumustum arkadasa bı monıtor lazım ama bu 5ms yazdıgından dolayı cok yanasmak ıstemıyor

5 ten 3 e düşüyor demişler ama ne kadar doğru bilemem
yani standart kullanıcı bunu ne kadar hisseder ben onu merak ediyorum hikayeli oyunlar oynayan acemi üstü cs valo oynayan adam ne kadar hisseder acaba

yani standart kullanıcı bunu ne kadar hisseder ben onu merak ediyorum hikayeli oyunlar oynayan acemi üstü cs valo oynayan adam ne kadar hisseder acaba
Basic seviyede oynuyor ise dediğin gibi çokta bir sorun değil ms.Zaten bu ms muhabbeti kulaklıkta dip ses gibi herkes algılayamıyor.

hdmi geliyormus onunla da 180hz alınıyormus yorumları okumustum arkadasa bı monıtor lazım ama bu 5ms yazdıgından dolayı cok yanasmak ıstemıyor
1 ms 0.3 ms yazan monitörler gerçekten o değeri vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10 ms+ veren monitör var. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan gecikme testi. Bu monitör 4. seviye overdrive ayarında 3 ms veriyor ve neredeyse hiç overshoot olmuyor. Gayet iyi bir değer.
@Abdullah Hacıgül Çekeceğin video da bu ms olayı hakkında konuşsan iyi olur bence.

3 farklı incelemeden aldım, istikrarlı bir şekilde incelemelerde 400nit çıkan bir model. Kontrast oranı en kötü incelemede 1064:1 en iyi incelemede ise 1319:1 çıkıyor. Renk gamutu da CIE1976 da %94 DCI-P3 çıkmış. CIE1931 de %86 falandır büyük ihtimal. Gayet gayet iyi değerler. 4 bin TL’den ucuz, ayrıca satıcısı da hepsiburada. Msi g255pf e2 ve Msi g255f modelleriyle aynı paneli kullanıyor, arka aydınlatması daha kaliteli hemde. Çünkü msi modellerin kontrast ve parlaklık gibi ölçümleri çok düşük kalıyor bunun yanında. 800:1-900:1 kontrast ve 270-300nit çıkıyor o modeller. @Abdullah Hacıgül KTC ile alakalı içerik gelmesi güzel olmuş. Çinde bilinen iyi bir ekran üreticisi. Birde markayla alakalı bilgi de verirseniz millet ön yargıyla yaklaşmaz. Oled ve miniled monitörleri bile var. H25T7 de kullanılan panel bu:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bı arkadaş önereceğim de bu mu yoksa AOC 24g4x mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,142
Üyeler
183,223
Son üye
yahya0101
Geri