❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

1 ay önce almıştım bunu aynı fiyata ürün çok iyi bende hiç ölü piksel çıkmadı odysey g3 ile arasında fersah fersah fark var

Hepsiburada stoğu bitmiş gelince tekrar eski fiyatına döner. Bu arada nasıl buldunuz?
Malzeme kalitesi olarak bugüne kadar kullandığım asus msi aoc viewsonic ile aynı gibi.Teknik verilerde de yoğun bir fark gözlemleyemedim.Asus monitörüm 2k idi onunla arasında doğal olarak fark var ama diğer 1080p ler ile aynı gibi duruyor.Bu fiyata en iyi tercih şahsi görüşüm.

Hepsiburadadan almıştım iade ettim takip edin 1 stok gelir belki geri 🤣

monitör bugün geldi. birkaç ayar kurcaladım fena gözükmüyor diyebilirim. laptop ekranım daha az parlak ama renkler ve kontrast daha iyi gibi sanki. ayar önerisi olan var mı?

Çok iyi fiyat. Fiyatına göre paneli çok iyi. Şu anda 5 bin TL'e kadar paneli en iyi olan monitör bu. 5 ms yazıyor ama 4. seviye overdrive ayarında 3 ms veriyor ve overshoot resmen yok. Zaten 1 ms 0.3 ms yazan monitörler de o değeri gerçekten vermiyor. KTC Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka güvenilir.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler. https://techolay.net/sosyal/konu/ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-monitor-alinir-mi.112364/
hocam 4400 olmuş alınır mı hala

Geri