Yardım Amd Fx6100 valorant,minecraft,zula için yeterlimi?

Mete_631

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba para yok mecbur bu sistemi alacağım çok iyi bir beklentim yok drop girmesin 28 fps altına düşmesin gerekirse 720p ve en dip ayarlarda oynarım sizce dediğim oyunlar için bu sistem yeterlimi?
Pc:
Amd fx6100
Hd6570 2gb (Yakında rx550 alacağım)
10Gb ram ddr3

Oyunlar:
Valorant
Minecraft
Zula
Roblox
Pes 13
Not: mecbur bunu alıyorum yaşadığım ilde düzgün pc bulamadım bütçemin yettiği bu vardı bide quad sistemler vardı bende bunu tercih ettim çok beklenti yok drop girmesin 30 fps in altına düşmesin yeter de artar benim için.

rx 550 alma onun yerine daha iyi bişi al ama bu pc ile 30-40 fps anca oynarsın şuan ama ekran kartı alırsan fpsin artar

Merhaba para yok mecbur bu sistemi alacağım çok iyi bir beklentim yok drop girmesin 28 fps altına düşmesin gerekirse 720p ve en dip ayarlarda oynarım sizce dediğim oyunlar için bu sistem yeterlimi?
Pc:
Amd fx6100
Hd6570 2gb (Yakında rx550 alacağım)
10Gb ram ddr3

Oyunlar:
Valorant
Minecraft
Zula
Roblox
Pes 13
Not: mecbur bunu alıyorum yaşadığım ilde düzgün pc bulamadım bütçemin yettiği bu vardı bide quad sistemler vardı bende bunu tercih ettim çok beklenti yok drop girmesin 30 fps in altına düşmesin yeter de artar benim için.
Senin bütçen ne ki

Senin bütçen ne ki
2500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 550 alma onun yerine daha iyi bişi al ama bu pc ile 30-40 fps anca oynarsın şuan ama ekran kartı alırsan fpsin artar
Hocam nasıl 30-40 fps amd apu laptop var bende bundan kötü 800 mhz 4gb ram var minecrafta en az optifine ile 75 fps alıyorum? işlemci kötüyse yükseltebilirin 8300 fln 30-40 valorant için demişseniz olabilirde minecraft için eminimki 65-85 fps alır

yıllarca kullandığım işlemci 5 yıl önce lolde bile 45-60fps zor veriyordu. i5 3470-rx550li bir sistem toplamaya çalış bundan çok daha iyi performans verir.

yıllarca kullandığım işlemci 5 yıl önce lolde bile 45-60fps zor veriyordu. i5 3470-rx550li bir sistem toplamaya çalış bundan çok daha iyi performans verir.
Hocam valla ya bunu alacaktım ya da quad pc toplayacaktım bende bunu seçtim hem test edip alacağım teste beğenmessem almam çok kesin değil

Yani hangisi daha iyi quad mu topluyayım yoksa bunumu?

Hocam valla çıldıracağım en az 20 tane 2. pc baktım hiç birinde anlaşamadık bi bu kaldı bu da olmassa quad pc toplayacağım ya da turbox h61 i5 2400 apu

Hocam yani urfa içi bir şey almam lazım bütçemin tek yettiği bu bide quad kasalar var

Son düzenleme:
Biraz bakayım güzel bir şey bulursam atayım. Facebook gruplarından farklı şehirlerde olsa bile parçalar alabilirsin. referanslı üyeler komisyonsuz almanı sağlar.

Geri