Klavyem Çalışmıyor !

eseko

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
147
Merhaba yaklaşık 1 yıldır sorunsuz steelseries apex 9 tkl klavye kullanıyorum bilgisayarıma temiz kurulum yaptım. Her bilgisayar açıldığında klavyeyi sök tak yapmadan çalıştıramıyorum. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor. Steelseries uygulamasını silip tekrar yükledim aygıt yöneticisinden klavyeyi komple kaldırdım fakat sorunum çözülmedi. Kablosunu çıkar tak yapmadan klavye çalışmıyor.

driver booster 12 PRO yükle

serial numarası girin

997C6-BC861-11BC0-B274B

Hayırlı olsun arkadaşım...
konu sahibi kankam bu elemanı engelle önerdiği beş para etmez ne yüklediği belli olmayan sözde driver kurma yazlımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba yaklaşık 1 yıldır sorunsuz steelseries apex 9 tkl klavye kullanıyorum bilgisayarıma temiz kurulum yaptım. Her bilgisayar açıldığında klavyeyi sök tak yapmadan çalıştıramıyorum. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor. Steelseries uygulamasını silip tekrar yükledim aygıt yöneticisinden klavyeyi komple kaldırdım fakat sorunum çözülmedi. Kablosunu çıkar tak yapmadan klavye çalışmıyor.
başka pc de denediniz mi belki yazılımdandır

Dostlar bu sorun çözülmedi halen. Temiz kurulumdan sonra oldu dolayısıyla format atsam geçicek ama format atmadan çözmeye çalışıyorum. Eksik bir driver ya da program yok klavyenin kendi programı vs de silip yükledim sorunu bir türlü çözemiyorum. Güç seçeneklerinden usb yi beklemeye almayı da kapattım çözmedi sorunumu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,421
Üyeler
186,485
Son üye
chainfoot
Geri