Hocam sadece metin2 açmasında bir sorun yaratır mı ya da dizi film için sorun yaratır mıişlemcinin gpusunu kullanıyormuş sadece harici ekran kartını devre dışı bırakmış tekrar açılabiliyor cihazı yormadığını kastetmiş ama dikkat et derim bi sıkıntısı olabilir
hocam oynatmasına oynatır ama neden bile bile paranızla rezil olup bozuk bir ürün alıcaksınız ki üstelik satıcıda çok dürüst değil üstü kapalı bi şekilde yazmış yani güven olmaz benceHocam sadece metin2 açmasında bir sorun yaratır mı ya da dizi film için sorun yaratır mı
Hocam şu yüzden sordum ben masaüstü kullandım sadece laptop hakkında bilgim yok hemde işlemci ram ve ssd olarak iyi olduğu için ortalama 10 12 bin bandında sadece metin2 ve dizi film açar diye düşündüm bu sebeple baktım tavsiye laptopunuz varsa değerlendiririm tabikidehocam oynatmasına oynatır ama neden bile bile paranızla rezil olup bozuk bir ürün alıcaksınız ki üstelik satıcıda çok dürüst değil üstü kapalı bi şekilde yazmış yani güven olmaz bence
10 12 bin lirayı çöpe atacan yaniHocam şu yüzden sordum ben masaüstü kullandım sadece laptop hakkında bilgim yok hemde işlemci ram ve ssd olarak iyi olduğu için ortalama 10 12 bin bandında sadece metin2 ve dizi film açar diye düşündüm bu sebeple baktım tavsiye laptopunuz varsa değerlendiririm tabikide
o paraya i5 10. 9. nesil 1650 144hz ekranlı acer nitro 5 yada 60hz hp pavilion alırsınHocam şu yüzden sordum ben masaüstü kullandım sadece laptop hakkında bilgim yok hemde işlemci ram ve ssd olarak iyi olduğu için ortalama 10 12 bin bandında sadece metin2 ve dizi film açar diye düşündüm bu sebeple baktım tavsiye laptopunuz varsa değerlendiririm tabikide
Hocam laptoptan çok anlamadığım için tavsiye veremem ama bile bile paranızı çöpe atmayın zaten metin 2yi çoğu bilgisayar kaldırır diye düşünüyorum o yüzden 10 12kya ortalama ama her şeyi çalışan bir laptop daha mantıklıHocam şu yüzden sordum ben masaüstü kullandım sadece laptop hakkında bilgim yok hemde işlemci ram ve ssd olarak iyi olduğu için ortalama 10 12 bin bandında sadece metin2 ve dizi film açar diye düşündüm bu sebeple baktım tavsiye laptopunuz varsa değerlendiririm tabikide