HARİCİ EKRAN KARTI İPTALI NE DEMEK

alper5500

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar sadece metin2 oynamak ve youtube dizi film vs izlemek için laptop alacağım ama harici ekran kartı iptal edildi demiş bu ne demek oluyor ve bu sistem benim ihtiyaçlarım için yeterli midir.

Ekler

• 1000049831.webp
    1000049831.webp
    59.9 KB · Hit: 55
işlemcinin gpusunu kullanıyormuş sadece harici ekran kartını devre dışı bırakmış tekrar açılabiliyor cihazı yormadığını kastetmiş ama dikkat et derim bi sıkıntısı olabilir

işlemcinin gpusunu kullanıyormuş sadece harici ekran kartını devre dışı bırakmış tekrar açılabiliyor cihazı yormadığını kastetmiş ama dikkat et derim bi sıkıntısı olabilir
Hocam sadece metin2 açmasında bir sorun yaratır mı ya da dizi film için sorun yaratır mı

Harici Nvidia ekran kartı arızalı muhtemelen, bulaşılmaz.

Hocam sadece metin2 açmasında bir sorun yaratır mı ya da dizi film için sorun yaratır mı
hocam oynatmasına oynatır ama neden bile bile paranızla rezil olup bozuk bir ürün alıcaksınız ki üstelik satıcıda çok dürüst değil üstü kapalı bi şekilde yazmış yani güven olmaz bence

hocam oynatmasına oynatır ama neden bile bile paranızla rezil olup bozuk bir ürün alıcaksınız ki üstelik satıcıda çok dürüst değil üstü kapalı bi şekilde yazmış yani güven olmaz bence
Hocam şu yüzden sordum ben masaüstü kullandım sadece laptop hakkında bilgim yok hemde işlemci ram ve ssd olarak iyi olduğu için ortalama 10 12 bin bandında sadece metin2 ve dizi film açar diye düşündüm bu sebeple baktım tavsiye laptopunuz varsa değerlendiririm tabikide

Hocam şu yüzden sordum ben masaüstü kullandım sadece laptop hakkında bilgim yok hemde işlemci ram ve ssd olarak iyi olduğu için ortalama 10 12 bin bandında sadece metin2 ve dizi film açar diye düşündüm bu sebeple baktım tavsiye laptopunuz varsa değerlendiririm tabikide
10 12 bin lirayı çöpe atacan yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o paraya i5 10. 9. nesil 1650 144hz ekranlı acer nitro 5 yada 60hz hp pavilion alırsın

Hocam laptoptan çok anlamadığım için tavsiye veremem ama bile bile paranızı çöpe atmayın zaten metin 2yi çoğu bilgisayar kaldırır diye düşünüyorum o yüzden 10 12kya ortalama ama her şeyi çalışan bir laptop daha mantıklı

Geri