🔥İndirim Beypazarı Maden Suyu 6x200ml 2'li paket 74TL

Linke tıklarken geğiresi geliyor insanın

Kargosundan şüpheliyim birkaç tanesi kırık gelirse epey üzer iade vs uğraşmaya değecek olsa alcam ama bilemedim.

ben çektim 2 adet teşekkürler gayet uygun 2-3 kırık gelse dahi sorun değil 148₺ para değil artık

A101 de 20 liside 100 kusur liraydi tam hatirlamiorumda ama cok iyi bir indirimde degil

A101 de 20 liside 100 kusur liraydi tam hatirlamiorumda ama cok iyi bir indirimde degil
hangi a101 reis söyle 100 liraysa 12 koli alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargosundan şüpheliyim birkaç tanesi kırık gelirse epey üzer iade vs uğraşmaya değecek olsa alcam ama bilemedim.
ben çektim 2 adet teşekkürler gayet uygun 2-3 kırık gelse dahi sorun değil 148₺ para değil artık
kırık gelmiyor ben sürekli alıyorum geçen ay 24 lü sırma aldım sorunsuz. amazon artık cam şise paketlemesine çok özen gösteriyor hep sorunsuz geliyor ki problemli gelsede amazon iade sağlıyor adetine göre.

Ben alacaktım da vazgeçtim sanki market fiyatıyla arasında 10-15 tl fark var gibi.

hangi a101 reis söyle 100 liraysa 12 koli alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kırık gelmiyor ben sürekli alıyorum geçen ay 24 lü sırma aldım sorunsuz. amazon artık cam şise paketlemesine çok özen gösteriyor hep sorunsuz geliyor ki problemli gelsede amazon iade sağlıyor adetine göre.
A101 deki 20 lisinin guncel fiyati kac liraydı ? 130 mu dahami az fazla hatirlamiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri