Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Bende hala yok arkadaşlar siz seçilmiş misiniz 😂

Bende de ışık yeşile döndü de bağlantı yok. Bu nasıl güncellemeyse daha kötü hâle getirdiler herhalde

İnternet geldi ama gidenler geri gelecek mi? Sanmam...

Büyük hata, bir haber vermeden 2-3 saat internet kapatmak nedir. Büyük rezillik. Değiştirmeye yakındım, bu da son olay oldu artık. Aylardır paket kaybı, ping derken işkence çekiyordum zaten.
Ben açıkcası abone kaybetmesini istemem ama saçmasapan hareketler yapıyorlarsa da haketmişler derim çünkü abone kaybettikçe verdikleri hizmet kalitesi de azalacak.

Ben açıkcası abone kaybetmesini istemem ama saçmasapan hareketler yapıyorlarsa da haketmişler derim çünkü abone kaybettikçe verdikleri hizmet kalitesi de azalacak.
Ben de çıkmam istemem, uygun fiyata 2 yıldır hizmet alıyorum ama son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. Bu çağda internet hizmetiyle ilgili sorun yaşamak çok sinir bozucu, diğer firmalar da aman aman farklı değil ama bir özür bile dilemediler, açıklama yapmadılar :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türk telekomda fiberde yılın fırsatı kampanyası devam ediyorken ona geçin
Onu kullanacağıma mobil veri kullanırım

Benimkide geldi şuan testlerde de bir problem yok ama sanırım değiştireceğim bu kadar iletişimsizlik olmaz.

Güncelleme 00:05 şuanlık iyi gibi duruyor.

Bende hala aynı maalesef. Modem ışıkları yanıyor ama internet yok. 3 yıldır çok çok memnunken ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Bende hala aynı maalesef. Modem ışıkları yanıyor ama internet yok. 3 yıldır çok çok memnunken ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Modemi kapat aç yap hocam. Bir çok kişide geldi fakat paket kaybı gibi problemler var şuan

Modemi kapat aç yap hocam. Bir çok kişide geldi fakat paket kaybı gibi problemler var şuan
Hocam benim internetim yeni gitti dsl ışığı hiç yanmıyor bu saate kadar vardı fakat hız olarak çok dalgalıydı sizde de dsl ışığı yanmıyor muydu gelmeden önce?

Hocam benim internetim yeni gitti dsl ışığı hiç yanmıyor bu saate kadar vardı fakat hız olarak çok dalgalıydı sizde de dsl ışığı yanmıyor muydu gelmeden önce?
Dsl yanıyordu internet ışığı yanmıyordu hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme 00:37 Bazı kişilerde hala internet olmadığı söyleniyor sanırım kademe kademe geliyor. Kendimden ve konu içinde bazı kişilerden söylemek istersem bazı kişilerde var bazı kişilerde yok. Comnet vakası değil heyecan yapmaya gerek yok sanırım bazı arkadaşların dediği gibi sistem güncellemesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri