makinelitavuk
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
a101 e 4999 tl ye blackshark v2 pro geliyor alınır mı ?
a101 e 4999 tl ye blackshark v2 pro geliyor alınır mı ?
yok hocam uyumluluk kısmında çoğu şeyi desteklediği yazıyor öyleyse alınabilir a101 mi çok ucuz satıyor diğer yerler mi pahalı satıyor anlamadım internette en ucuzu 6800
Uyumluluk | PC (Type A 2.4 GHz, Bluetooth 5.2) PlayStation (Type A 2.4 GHz) Mobile Devices (Supporting Type A or Bluetooth 5.2) Android & iOS Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One PS5™, PS4™ PC, Mac Smartphones, tablets, and handheld gaming devices with Bluetooth audio capability or USB-C port PS5™ PC, Mac Smartphones, tablets, and handheld gaming devices with Bluetooth audio capability or USB-C port |
Ps edition olabiliryok hocam uyumluluk kısmında çoğu şeyi desteklediği yazıyor öyleyse alınabilir a101 mi çok ucuz satıyor diğer yerler mi pahalı satıyor anlamadım internette en ucuzu 6800
Uyumluluk PC (Type A 2.4 GHz, Bluetooth 5.2)
PlayStation (Type A 2.4 GHz)
Mobile Devices (Supporting Type A or Bluetooth 5.2)
Android & iOS
Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One
PS5™, PS4™
PC, Mac
Smartphones, tablets, and handheld gaming devices with Bluetooth audio capability or USB-C port
PS5™
PC, Mac
Smartphones, tablets, and handheld gaming devices with Bluetooth audio capability or USB-C port
evet başlıkta ps edition yazıyor da açıklamasında uyumluluk kısmında böyle yazıyor a101in sitesinden baktımPs edition olabilir
Bende ps edition almak istiyorum da 101den alınır mı şüpheliyim daha önce hiç 101 teknolojik ürün almadım. Razerın kendisi de 4.900a satıyorevet başlıkta ps edition yazıyor da açıklamasında uyumluluk kısmında böyle yazıyor a101in sitesinden baktım
garanti süreci olursa a101 kasiyer mi derdini anlatacanBende ps edition almak istiyorum da 101den alınır mı şüpheliyim daha önce hiç 101 teknolojik ürün almadım. Razerın kendisi de 4.900a satıyor