A101 e gelen blackshark v2 pro alınır mı ?

yok hocam uyumluluk kısmında çoğu şeyi desteklediği yazıyor öyleyse alınabilir a101 mi çok ucuz satıyor diğer yerler mi pahalı satıyor anlamadım internette en ucuzu 6800
UyumlulukPC (Type A 2.4 GHz, Bluetooth 5.2)
PlayStation (Type A 2.4 GHz)
Mobile Devices (Supporting Type A or Bluetooth 5.2)
Android & iOS
Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One
PS5™, PS4™
PC, Mac
Smartphones, tablets, and handheld gaming devices with Bluetooth audio capability or USB-C port
PS5™
PC, Mac
Smartphones, tablets, and handheld gaming devices with Bluetooth audio capability or USB-C p
yok hocam uyumluluk kısmında çoğu şeyi desteklediği yazıyor öyleyse alınabilir a101 mi çok ucuz satıyor diğer yerler mi pahalı satıyor anlamadım internette en ucuzu 6800

UyumlulukPC (Type A 2.4 GHz, Bluetooth 5.2)
PlayStation (Type A 2.4 GHz)
Mobile Devices (Supporting Type A or Bluetooth 5.2)
Android & iOS
Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One
PS5™, PS4™
PC, Mac
Smartphones, tablets, and handheld gaming devices with Bluetooth audio capability or USB-C port
PS5™
PC, Mac
Smartphones, tablets, and handheld gaming devices with Bluetooth audio capability or USB-C p

evet başlıkta ps edition yazıyor da açıklamasında uyumluluk kısmında böyle yazıyor a101in sitesinden baktım
Bende ps edition almak istiyorum da 101den alınır mı şüpheliyim daha önce hiç 101 teknolojik ürün almadım. Razerın kendisi de 4.900a satıyor

Bende ps edition almak istiyorum da 101den alınır mı şüpheliyim daha önce hiç 101 teknolojik ürün almadım. Razerın kendisi de 4.900a satıyor
garanti süreci olursa a101 kasiyer mi derdini anlatacan :)
razer kendisinden alman daha mantıklı aynı fiyatsa

aynısı için konu açıyordum tam. 3-4 ay önce 8k verdim aynı kulaklığa 5k aynısıysa ikinciyi alıcam hanıma bilenler bir açıklasın durumu lütfen. ps edition ne fark ediyor pcde kullanamaz mıyız? arkadaşın dediği gibi bağlantılarında pc yazıyor?

Geri