Netspeed kullananlar 2dk toplanın

20:20 tekrar sorunlar var . Yazdığı kadarıyla saldırı altındaymış.
Cevap veya açıklama mı yayınladılar hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap veya açıklama mı yayınladılar hocam ?
Evet yine iyice yavaşladı internet,ping var,sayfalar yüklenmiyor.
İlginç hocam comnet olayı gibi de durmuyor ip havuzu sızmamıştır umarım

hocam ben de netspeed fiber kullanıyorum dünden beri bi sıkıntı var ne xte bir şeyler yükleniyor ne de instagramda v.b. bugün düne göre gayet iyi bence comnet gibi olmaz teknik sorun vardır

Şu ülkede şu işi en iyi yapan TurkNet vardı o da geçen sızdırdı bilgileri. Aynı durum olabilir. Sadece basit bir arıza veya güncellemedir umarım.

Şu ülkede şu işi en iyi yapan TurkNet vardı o da geçen sızdırdı bilgileri. Aynı durum olabilir. Sadece basit bir arıza veya güncellemedir umarım.
Maalesef hocam açıklama bu
Duyuru: Değerli müşterilerimiz, Netspeed sistemlerine yönelik yoğun siber saldırılar nedeniyle geçici kesintiler ve performans sorunları yaşanmakta olup, ekiplerimiz sorunu en kısa sürede gidermek için çalışmalarını sürdürmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Duyuru: Değerli müşterilerimiz, Netspeed sistemlerine yönelik yoğun siber saldırılar nedeniyle geçici kesintiler ve performans sorunları yaşanmakta olup, ekiplerimiz sorunu en kısa sürede gidermek için çalışmalarını sürdürmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Açıklamayı görmemiştim hocam ekliyorum konuya.

Açıklamayı nerde okudunuz paylaşır mısınız linkini konuya ekleyelim

ben buyüzden 200-300 daha verip en azından sırtımı sağlam yaslayabileceğim ISS'leri tercih ediyorum bu internetle uğraşmak saç beyazlatır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri