drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,790
Evet geç geliyor fatura bazen gaming gen tr tarafındaAyrıca ne trendyola fatura eklendi nede kutu içerisinde geldi yoktu fatura hocam
Evet geç geliyor fatura bazen gaming gen tr tarafındaAyrıca ne trendyola fatura eklendi nede kutu içerisinde geldi yoktu fatura hocam
Yok hocam inanılmaz uyuz oldum firmaya. Bedava mal verseler almam.illa betaplus satıcısından bir şey alacaksanız amazon üzerinden alın
iade öyle bi kabul ediyorlar ki anlatamam![]()
bende geçenlerde ktc monitör aldım. 2 ölü piksel vardı, paneli de bana çok canlı renk gelmediği içinde iade ettim.Yok hocam inanılmaz uyuz oldum firmaya. Bedava mal verseler almam.
Birde hocam işin garip kısmı sorduğum sorularada cevap vermiyorlar ahshahahabende geçenlerde ktc monitör aldım. 2 ölü piksel vardı, paneli de bana çok canlı renk gelmediği içinde iade ettim.
2 gün içinde param geldi
Alıntıyı görüntüle
Ordan sakız bile alınmaz aBirde hocam işin garip kısmı sorduğum sorularada cevap vermiyorlar ahshahaha
Diyorum ya hocam artık bedava mal verseler bile almam. Öyle uyuz oldum firmayaOrdan sakız bile alınmaz a
betaplustan ben sadece kule tipi sogutma alırım veya thermal pad falan alırım. harici pek bişey almak istemediğim tek yer olabilir.Birde hocam işin garip kısmı sorduğum sorularada cevap vermiyorlar ahshahaha
Bedava verdikleri maldan da hayır gelmez ztn bozuk mal gönderir onlar beleşeYok hocam inanılmaz uyuz oldum firmaya. Bedava mal verseler almam.
Bundan sonra Trendyoldan alacağım yüksek tutardaki ürünler için buraya konu açacağım satıcı için sanırım mantıklı olan bubetaplustan ben sadece kule tipi sogutma alırım veya thermal pad falan alırım. harici pek bişey almak istemediğim tek yer olabilir.
Ben ordan alacağıma birkaç bin daha veririm n11 hepsiburadadan alırımbetaplustan ben sadece kule tipi sogutma alırım veya thermal pad falan alırım. harici pek bişey almak istemediğim tek yer olabilir.
Ben monitör ekran kartı işlemci alırken birkaç bin fazladan verip yetkili saticilardan alıyorumBundan sonra Trendyoldan alacağım yüksek tutardaki ürünler için buraya konu açacağım satıcı için sanırım mantıklı olan bu
En mantıklısı aslında evet.Ben ordan alacağıma birkaç bin daha veririm n11 hepsiburadadan alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben monitör ekran kartı işlemci alırken birkaç bin fazladan verip yetkili saticilardan alıyorum