Sizce bilgisayar iyi mi ve bir sorun var

Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar selamın aleyküm bu bilgisayarı 55 bine aldım 3 gün önce. Bilgisayar 2 aylık ve ben ikinci el olarak aldım. Adam bugün aradı ve geri verebilir misin diye rica etti ailesi ile de kavga etmiş. Sizce ne yapmalıyım.

İşlemci: Intel Core i9 14900K
Ekran Kartı : AMD Radeon Sapphire Pure RX 9070XT
Anakart : AsRock Steel Legend Series z790 ATX Wi-fi 7200 (OC)
Ram : 2x16 Gskill Trident z Royal Kristal Füme 6400Mhz CL32
Ssd : Samsung 990 Pro 1Tb 7450/6900
Sıvı Soğutma : Arctic Liquid Freezer III 360 White
Kasa : Dragos Cam Kasa 7x RGB
Güç Kaynağı : Dragos 750w +80Plus

Ödemeyi ibanına mı yoka nakit olarak mı ödedin? Şimdi adam "faturalar benim adıma, bu x şahıs ürünlerimi benden habersiz almış" derse, senin ürünleri aldığına dair ortada bir kanıt yoksa. Sorun büyük.

Cevaba gelirsek, Parasını ödeyip satın almışsın, ticaret bitmiş artık...

Ödemeyi ibanına mı yoka nakit olarak mı ödedin? Şimdi adam "faturalar benim adıma, bu x şahıs ürünlerimi benden habersiz almış" derse, senin ürünleri aldığına dair ortada bir kanıt yoksa. Sorun büyük.

Cevaba gelirsek, Parasını ödeyip satın almışsın, ticaret bitmiş artık...
İbanına attım açıklamaya da yazdım. Ama bilemedim işte. Bide işlemcime çok laf ettiler ısınıyor şöyle böyle midem bulandı biraz

İbanına attım açıklamaya da yazdım. Ama bilemedim işte. Bide işlemcime çok laf ettiler ısınıyor şöyle böyle midem bulandı biraz
Dümene gelme olasılığın var. Ödemeyi yapıp ticareti bitirmişsiniz. Ya Ürünleri götürürken gasp edilirsen? Ürünleri verdikten bir süre sonra bu sefer "aaa bunu ben sana verdiğimde böyle değildi, aaa şu kırılmış, aa bu çalışmıyor" diye mesajda atabilir. Bence nazik bi dil ile ürünlere ihtiyacının olduğunu, aranızdaki ticareti karşılıklı olarak bitirdiğinizi, ve ürünleri satmayı düşünmediğinizi söyleyin.

Ayrıca işlemciye gelecek olursak, laf eden kişileri pek takma. Altın kaplama işlemci bile getirsen ona bile laf edecek tonla insan var...

Sonuç olarak, tabi seçim sana ait. Ben olsam bunları yapardım.

Dümene gelme olasılığın var. Ödemeyi yapıp ticareti bitirmişsiniz. Ya Ürünleri götürürken gasp edilirsen? Ürünleri verdikten bir süre sonra bu sefer "aaa bunu ben sana verdiğimde böyle değildi, aaa şu kırılmış, aa bu çalışmıyor" diye mesajda atabilir. Bence nazik bi dil ile ürünlere ihtiyacının olduğunu, aranızdaki ticareti karşılıklı olarak bitirdiğinizi, ve ürünleri satmayı düşünmediğinizi söyleyin.

Ayrıca işlemciye gelecek olursak, laf eden kişileri pek takma. Altın kaplama işlemci bile getirsen ona bile laf edecek tonla insan var...

Sonuç olarak, tabi seçim sana ait. Ben olsam bunları yapardım.
Dümene gelmem zor polis memuruyum gelip evimden alacak kendisi

ben de elden çıkarttım sattım de en temizi kılçıksızı

Hocam psu korkuttu biraz sistem güzel ama psu kükremeye başlamasın 1-2 gün sonra

Belki de daha yükseğe alıcı buldu sizi kekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar baya iyi bir de. Uyguna da almışsınız baya
Tek midemi bulandıran işlemciyi soğutma yoksa güzel sistem tabi ki bide ekran kartı 9070xt pure modeli

Geri