Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,678
fanlar doğru yerleştirildiyse sorun olmaz gibiOdam büyük ve geniş umarım bişey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde kasam
fanlar doğru yerleştirildiyse sorun olmaz gibiOdam büyük ve geniş umarım bişey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde kasam
fanlar doğru yerleştirildiyse sorun olmaz gibi
Resim attım size sizce nasılfanlar doğru yerleştirildiyse sorun olmaz gibi
fanlarda ters düz çalışan var sanırım normalse hava akışı kötü olur hepsi içerden çekip dışarı atar çünküMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resim attım size sizce nasıl
Dostum sen numaranı versene hele anliyorsan senle wp den konuşalımfanlarda ters düz çalışan var sanırım normalse hava akışı kötü olur hepsi içerden çekip dışarı atar çünkü
numara veremem de böyle olması lazım hava girişi çıkışının kırmızı işaretli dışarı atmalı sarılar içe hava almalıDostum sen numaranı versene hele anliyorsan senle wp den konuşalım![]()
Teşekkürler eve gidince deneyim binumara veremem de böyle olması lazım hava girişi çıkışının kırmızı işaretli dışarı atmalı sarılar içe hava almalı
Hocam selam kasanın fanlarının kabloları bu şekilde oluyor. Ters çevirirsem önde kablolar gözükecek o sorun değil de çok fark eder mi işlemci soğutma için ?numara veremem de böyle olması lazım hava girişi çıkışının kırmızı işaretli dışarı atmalı sarılar içe hava almalı
O FANLAR dışarı hava atması lazım öyleyse ellemeHocam selam kasanın fanlarının kabloları bu şekilde oluyor. Ters çevirirsem önde kablolar gözükecek o sorun değil de çok fark eder mi işlemci soğutma için ?
İçeri sadece ekran kartı altındaki fanlar veriyorO FANLAR dışarı hava atması lazım öyleyse elleme
görüntüyü takmam kafaya dersen çevir yada ters çalışan fanlar var düz duruyor ama içeri üflüyor atmak yerine hava akışın artarİçeri sadece ekran kartı altındaki fanlar veriyor
guzel sistem. hayrini goresinArkadaşlar merhabalar 55 bin TL ye şöyle bir sistem aldım ve sistem 2 aylık görüşlerinizi almak istiyorum
İşlemci i9 14900k
Ekran kartı Sapphire 9070xt pure
Anakart Asrock z790 steel legend wi-fi
Ram gskill trident z Royal kristal 2*16
SSD Samsung 990 pro 1 tb 7350/6900
Dragos cam kasa 7 fan RGB
Guc kaynağı 750w 80+
Liqued freezer 360 sıvı soğutma
Teşekkürler
Teşekkür ederimguzel sistem. hayrini goresin
Bakalım hele monitör gelsin de bakalım baktım çok sıcak bide öyle denerimgörüntüyü takmam kafaya dersen çevir yada ters çalışan fanlar var düz duruyor ama içeri üflüyor atmak yerine hava akışın artar