Biri Size Sövdüğünde Önemsiyomusunuz?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,177
Biri size ailevi veya şahsi olarak sövdüğünde önemsiyomusunuz?, bana soracak olursanız asla altında kalmam bana nasıl sövdüyse 10 katı söverim

Biri size ailevi veya şahsi olarak sövdüğünde önemsiyomusunuz?, bana soracak olursanız asla altında kalmam bana nasıl sövdüyse 10 katı söverim
Arkadaş ortamında düşünüyorum, biri bana şahsi sövse bende ona söverim. fakat iş ailevi değere gelince zaten en baştan tanıştığım insanlara söylüyorum ben bunu "ailevi küfürlerden hoşlanmıyorum" diye, ama eğer yine de söverse kavga sebebi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailevi sövdüğünde büyük ihtimal kavga çıkar şahsi sövdüğünde karşılık veririm
bende öyle düşünüyorum, ailevi sövenler aile sevgisi görmemiş, kendisine de ailevi sövsen bir şey demeyecek insanlar. o yüzden onlara çok bir etki yaratmıyor

Arkadaş ortamında düşünüyorum, biri bana şahsi sövse bende ona söverim. fakat iş ailevi değere gelince zaten en baştan tanıştığım insanlara söylüyorum ben bunu "ailevi küfürlerden hoşlanmıyorum" diye, ama eğer yine de söverse kavga sebebi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende öyle düşünüyorum, ailevi sövenler aile sevgisi görmemiş, kendisine de ailevi sövsen bir şey demeyecek insanlar. o yüzden onlara çok bir etki yaratmıyor
Zaten ailevi küfür edince eline ne geçiyor ki onun, sanalda bende kavga etmiştim 2-3 kez, gerçekte hiç bir şey yapamayan bebeler

değişik değişik tipler işte takmayacaksın bunları da, insanın elinde değil, vurucam ağzına şapalağı görcek
Aynen öyle hocam, en iyisi boşvermek psikolojiyi rahatta tutmak en önemlisi bende saldım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,148
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri