Ailevi sövdüğünde büyük ihtimal kavga çıkar şahsi sövdüğünde karşılık veririmBiri size ailevi veya şahsi olarak sövdüğünde önemsiyomusunuz?, bana soracak olursanız asla altında kalmam bana nasıl sövdüyse 10 katı söverim
Yüz yüzeysek üstün bjj yeteneklerim ile 2 dakika içinde dayak yedikten sonra özür dilemiş oluyorlarBiri size ailevi veya şahsi olarak sövdüğünde önemsiyomusunuz?, bana soracak olursanız asla altında kalmam bana nasıl sövdüyse 10 katı söverim
Arkadaş ortamında düşünüyorum, biri bana şahsi sövse bende ona söverim. fakat iş ailevi değere gelince zaten en baştan tanıştığım insanlara söylüyorum ben bunu "ailevi küfürlerden hoşlanmıyorum" diye, ama eğer yine de söverse kavga sebebi olurBiri size ailevi veya şahsi olarak sövdüğünde önemsiyomusunuz?, bana soracak olursanız asla altında kalmam bana nasıl sövdüyse 10 katı söverim
bende öyle düşünüyorum, ailevi sövenler aile sevgisi görmemiş, kendisine de ailevi sövsen bir şey demeyecek insanlar. o yüzden onlara çok bir etki yaratmıyorAilevi sövdüğünde büyük ihtimal kavga çıkar şahsi sövdüğünde karşılık veririm
Zaten ailevi küfür edince eline ne geçiyor ki onun, sanalda bende kavga etmiştim 2-3 kez, gerçekte hiç bir şey yapamayan bebelerArkadaş ortamında düşünüyorum, biri bana şahsi sövse bende ona söverim. fakat iş ailevi değere gelince zaten en baştan tanıştığım insanlara söylüyorum ben bunu "ailevi küfürlerden hoşlanmıyorum" diye, ama eğer yine de söverse kavga sebebi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende öyle düşünüyorum, ailevi sövenler aile sevgisi görmemiş, kendisine de ailevi sövsen bir şey demeyecek insanlar. o yüzden onlara çok bir etki yaratmıyor
Destan yazıyorum geneldeBiri size ailevi veya şahsi olarak sövdüğünde önemsiyomusunuz?, bana soracak olursanız asla altında kalmam bana nasıl sövdüyse 10 katı söverim
değişik değişik tipler işte takmayacaksın bunları da, insanın elinde değil, vurucam ağzına şapalağı görcekZaten ailevi küfür edince eline ne geçiyor ki onun, sanalda bende kavga etmiştim 2-3 kez, gerçekte hiç bir şey yapamayan bebeler
Tabi detay veremem bendeBende fantastik bir şekilde yazıyorum hocam, daha önce kimsenin etmediği küfürleri bulmaya çalışıyorum
Aynen öyle hocam, en iyisi boşvermek psikolojiyi rahatta tutmak en önemlisi bende saldım zatendeğişik değişik tipler işte takmayacaksın bunları da, insanın elinde değil, vurucam ağzına şapalağı görcek
elinize ağzınıza sağlık hocam, başarılarınızın devamını bekliyoruzBende fantastik bir şekilde yazıyorum hocam, daha önce kimsenin etmediği küfürleri bulmaya çalışıyorum
Bende elektrik direğinden girip venüsten çıkıyorum meselaBende fantastik bir şekilde yazıyorum hocam, daha önce kimsenin etmediği küfürleri bulmaya çalışıyorum