Ryzen 5 5600x veya 5700x veya 7500f mi?

mustibey

80+
Reaksiyon skoru
5
Şuanda hali hazırda ddr4 b450 anakartlı sistemim bulunmakta işlemci yükseltmek istiyorum sizce hangi işlemciyi almalıyım 2 sene sonra üniversiteye gideceğim için 2 yıl kullanacağım ondan sonra laptopa geçeceğim sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şuanda hali hazırda ddr4 b450 anakartlı sistemim bulunmakta işlemci yükseltmek istiyorum sizce hangi işlemciyi almalıyım 2 sene sonra üniversiteye gideceğim için 2 yıl kullanacağım ondan sonra laptopa geçeceğim sizce hangisini tercih etmeliyim?
Yani en sağlıklısı güncellik ve performans için 7500f diğer ikisini performans olarak ezer atar

5600x ve 5700x arasında performans farkı varmı yoksa birbirine yakın mı oyun için kullanacağım
Oyun içinse 5600x, ama bütçen varsa ddr5 7500f geç her yönden iyi

sistemin am4 7500f i nasıl takmayı düşünüyorsun

anakart ve ram alırım ama 2 sene kullanacağım ona rağmen değer mi o kadar fark varmı onu merak etmiştim
Değer hocam ya teknoloji her sene gelişiyor dahada hızlı. 2 seneye am4 lere bakmaz kimse. Bütçen varsa çek a620 7500f ve 2x16 ramini rahatına bak

Şuan Ki İşlemcin Ne ?

2 sene kullanıp laptop alicaksan en ucuz sana yetecek 5600x al ilerde daha az zarar edersin kalan parayı biriktir saglam laptop al

Şuan Ki İşlemcin Ne ?
ryzen 5 3600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sene kullanıp laptop alicaksan en ucuz sana yetecek 5600x al ilerde daha az zarar edersin kalan parayı biriktir saglam laptop al
öyle yapacağım hocam bugün incehesap gaming gecesi var eğer 5600 indirime girerse direkt alacağım

şuanki soğutucum wraith prism amd nin stok soğutucusu ama wraith stealth e göre daha güçlü bu soğutucu bu işlemciye yeter mi?

ryzen 5 3600

öyle yapacağım hocam bugün incehesap gaming gecesi var eğer 5600 indirime girerse direkt alacağım

şuanki soğutucum wraith prism amd nin stok soğutucusu ama wraith stealth e göre daha güçlü bu soğutucu bu işlemciye yeter mi?
Anakart Değiştirme İle Uğraşma Paran Varsa 5700X'e Geç Yoksa 5600x Hiç 7500F İle Uğraşma

Son düzenleme:
hocam 5700x ile 5600x arasında fark varsa 5700x alırım fiyat olarak yaklaşık 800 lira var o fiyata değer mi
Render olarak 5700x oyun performansı olarak aşağı yukarı benzerdir 2k ultra ayarda 9070 nitro plus besliyorum all core 4.8 ghz de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,941
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri