Netspeed internet sorunu!

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
700
Arkadaşlar netspeed kullaniyorum. Şu anda internette mûthiş bir yavaşlama ve surekli kopmalar mevcut. Musteri hizmetleri telefona bakmıyor. Saglayicinin uygulamasina da girilmiyor. ISS kaynaklı sorun diye dusunuyorum. Ayni ISS kullananlar bir yazabilir mi stabil mi baglantilari

Aynı sorunu bende yaşıyorum önceki sorun güncellemeydi ama bu seferki galiba Turk Telekom , fiber döşerken vdsl hızını kısıtlıyorlarmış galiba

Arkadaşlar netspeed kullaniyorum. Şu anda internette mûthiş bir yavaşlama ve surekli kopmalar mevcut. Musteri hizmetleri telefona bakmıyor. Saglayicinin uygulamasina da girilmiyor. ISS kaynaklı sorun diye dusunuyorum. Ayni ISS kullananlar bir yazabilir mi stabil mi baglantilari
millenicomdayım, 3 gündür aynı durum söz konusu

Aynı sorunu bende yaşıyorum önceki sorun güncellemeydi ama bu seferki galiba Turk Telekom , fiber döşerken vdsl hızını kısıtlıyorlarmış galiba
Kisitlasalar yine iyi su an net tamamen bitik. Google bile acmiyor. Saniyede degisiveriyor. Gecikme asiri fazla. Ayrıca fiberlik bir durum oldugunu sanmiyorum. Çoğu kişide varmis galiba yavaslama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

millenicomdayım, 3 gündür aynı durum söz konusu
MIllenicomda da mi genel bir sorun yoksa siz bireysel olarak mi sorun yasiyorsunuz

Kisitlasalar yine iyi su an net tamamen bitik. Google bile acmiyor. Saniyede degisiveriyor. Gecikme asiri fazla. Ayrıca fiberlik bir durum oldugunu sanmiyorum. Çoğu kişide varmis galiba yavaslama
Başka firmalarda da aynı sorun oluyor bizim dükkanda superonline var orda da var

Bu turktelekomdan bir kurtulamadik. Başka saglayici aliyoruz altyapisi telekom. Yeminle illalah ettirdiler ulkenin hem internetini hem gsmini.
Aynı fikirdeyim bende yakın zamanda taşınırsam Turknet altyapısı çektirmeyi düşünüyorum gerekirse binlerce lira istesinler de hizmet adam gibi olsun

Muğla’da aynı sorunu yaşıyorum son 1 saattir TT Altyapıdan kaynaklı sanırım

Aynı fikirdeyim bende yakın zamanda taşınırsam Turknet altyapısı çektirmeyi düşünüyorum gerekirse binlerce lira istesinler de hizmet adam gibi olsun
Turknet hangi birine yetissin hocam. Bu tekelci telekomum elime su dokecek firmalar yok maalesef su an. Benim olduğum.bolgeye imkansiz turknetin gelmesi. Belki 50 yil sonra :)

Çift kulaklık müşteri hizmetlerini bekledim boşuna yarım saat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknet hangi birine yetissin hocam. Bu tekelci telekomum elime su dokecek firmalar yok maalesef su an. Benim olduğum.bolgeye imkansiz turknetin gelmesi. Belki 50 yil sonra :)
Gerçekten bütün sorunlar zengin doymadığı için oluyor

Muğla’da aynı sorunu yaşıyorum son 1 saattir TT Altyapıdan kaynaklı sanırım
Bazilari fiber saldiri oldugunu soyluyor. 2 gun once ben de yazdigimdw uygulamadan saldiri oldugunu soylemisti musteri temsilcisi. Insallah sorun yoktur

millenicomda aynı bölgende arıza var yalanını söylüyorlar üzerlerine gidince sstekini dedi
mii.webp

Aynısı bende de oluyor paketim 100 mbps fiber ama internet şu an rezalet bugün altyapı döşüyordular sanırım ondan mı acaba genel altyapı çalışması falan vardır belki

Ekler

• IMG_0093.webp
    IMG_0093.webp
    36 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye