izzetkaan.09
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 4000
Rx9060xt li bir pc toplayacağım akvaryum kasa almayı düşünüyorum ama bu konudaki bilgim çok az 4000 lira civarı bir akvaryum kasa önerebilir misiniz?
Farketmez hocamSiyah mı beyaz mı?
Teşekkürler hocam![]()
Aerocool P500c 4x12cm Mirror A-rgb Fanlı, Panoramik Tempered Pane Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool P500c 4x12cm Mirror A-rgb Fanlı, Panoramik Tempered Pane en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Zoko Queen Beyaz 8x12cm Kumandalı Argb Fanlı Akvaryum Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Queen Beyaz 8x12cm Kumandalı Argb Fanlı Akvaryum Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunun hakkında bilgi var mıBunu kaydetmiştim kendim için daha sonra araştırıp alabilirim belki diye. Hem öneri olsun hem de bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın. Psu nasıldır, psu+kasa+4 adet fan için fiyatı alınır denecek kadar uygun mu?![]()
Bitfenix MH100 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Beyaz Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Direkt model üzerine konu açılabilir belki hocam. Ben de şu an bütçem olmadığı için araştırmadım ama içindeki psu önemli daha çok. C4 değilse iş görürse alınabilir duruyor fiyatına göre.Bunun hakkında bilgi var mı
Bitfenix cento premium nasıl, bilginiz var mıDirekt model üzerine konu açılabilir belki hocam. Ben de şu an bütçem olmadığı için araştırmadım ama içindeki psu önemli daha çok. C4 değilse iş görürse alınabilir duruyor fiyatına göre.
Maalesef hocam. Gözünüze güzel gelen bilgi almak istediğiniz 2-3 model seçip yeni konu açarsanız daha yararlı cevaplar alırsınız.Bitfenix cento premium nasıl, bilginiz var mı
ürünün fiyatı 5340 tl 420 de hepsiburadadan alırsın 3780 demişsiniz nasıl oluyor o işhttps://pckolik.com.tr/urun/msi-mag...-32-tempered-glass-beyaz-micro-atx-tower-kasa 420 lira da hepsiburadadan geri alırsın 3780 e miss
bu sistemde kullanacağınızRx9060xt li bir pc toplayacağım akvaryum kasa almayı düşünüyorum ama bu konudaki bilgim çok az 4000 lira civarı bir akvaryum kasa önerebilir misiniz?