6000TL bütçe ile kablosuz kulak üstü oyuncu kulaklığı önerisi

Nagi.

80+
Reaksiyon skoru
62
Bütçe
6000

Steelseries nova 5 indirim kovalarsan 5200e flnda bulabiliyon

Nova 7 veya Asus Rog Pelta.

bende asus rog peltaya bakıyorum ilk başta blackshark v2 proya baktımda aksamlarında çok kopma kırılma olmuş diye vazgeçtim
Nova 7 veya Asus Rog Pelta.

İkiside alınır hocam.
yalan söylemeyeyim hocam razer ekosistemi de yapabilirim fare de razer ama dediğim gibi aksam olayı beni biraz korkutuyor ondan dolayı kararsız kaldım çünkü laptopu bazen gerek iş gereği gerek lazım olduğundan kendimle götürmem gerekebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bi anda döndüm blackshark v2 pro almaya karar verdim peltanın incelemelerinde mikrofon vs çok kötüydü

yalan söylemeyeyim hocam razer ekosistemi de yapabilirim fare de razer ama dediğim gibi aksam olayı beni biraz korkutuyor ondan dolayı kararsız kaldım çünkü laptopu bazen gerek iş gereği gerek lazım olduğundan kendimle götürmem gerekebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bi anda döndüm blackshark v2 pro almaya karar verdim peltanın incelemelerinde mikrofon vs çok kötüydü
Ekosistem işi tamamen boş iş. Blackshark V2 pro almayın. Penta'nın mikrofonu asus'un kendi yazılımında sağlam gürültü engelleme koymaması kaynaklı yani sesi normalde iletmeyecek karşıya.

Ekosistem işi tamamen boş iş. Blackshark V2 pro almayın. Penta'nın mikrofonu asus'un kendi yazılımında sağlam gürültü engelleme koymaması kaynaklı yani sesi normalde iletmeyecek karşıya.
hocam peki neden blackshark hakkında öyle düşünüyorsunuz merak ettim yanlış anlamazsanız

Çünkü hem ses kalitesi iyi değil o bütçe için hemde senin söylediğin gibi kalite problemleri olan bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri