I9 14900K işlemci ve Sıvı Soğutma Değerleri

Reaksiyon skoru
15
Arctic Liquid freezer iii 360 sıvı soğutmam ve işlemcim occt programında 92-94 dereceyi gördü.

Oyunlarda ise Valorant full ayar 60-65
Alan wake 60-70
Battlefield 1 55-60

Sizce iyi mi?

Ekran kartı da 100de100 kullanılıyor, sorun yaratir mi aşırı fan sesi çıkarıyor ekran kartı da devreye girince

Arctic Liquid freezer iii 360 sıvı soğutmam ve işlemcim occt programında 92-94 dereceyi gördü.

Oyunlarda ise Valorant full ayar 60-65
Alan wake 60-70
Battlefield 1 55-60

Sizce iyi mi?

Ekran kartı da 100de100 kullanılıyor, sorun yaratir mi aşırı fan sesi çıkarıyor ekran kartı da devreye girince
9800x3d daha iyi

Ekran kartının %100 kullan ması sistemin darboğaz yaşamadan sağlıklı bir şekilde çalıştığını gösterir. Fan sesine gelirsek ekran kartı modelin pek kaliteli değil sanırım

Adam ne sormuş sen ne diyon 🤣🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi değerler zaten fazla ısınan bir işlemci olduğu için tam yükte 90 95 dereceler normal kabul edilir o işlemcide
Satıp 9800x3d almasıni tavsiye ederim intel soket değiştirirse ilerdede baya gider bu islemci

Satıp 9800x3d almasıni tavsiye ederim intel soket değiştirirse ilerdede baya gider bu islemci
Katılmiyorum elindeki işlemci uzun bir süre onu idare eder. İntel çoktan yeni sokete geçti zaten ve 2026 da da AMD am6 soket tipine geçiş yapacak

9800x3d yi boşa almış olur yani

Katılmiyorum elindeki işlemci uzun bir süre onu idare eder. İntel çoktan yeni sokete geçti zaten ve 2026 da da AMD am6 soket tipine geçiş yapacak

9800x3d yi boşa almış olur yani
Yeni sokete geçince ne oluyor bana bir yararı varmı? Bilmediğimden soruyorum

Yeni sokete geçince ne oluyor bana bir yararı varmı? Bilmediğimden soruyorum
Hayır sana bir yararı yok yeni soket demek eski sokete birdaha işlemci çıkmayacak demek yeni bı 10 yıl sonra senin anakartın desteklediği tüm işlemciler tarih olacak. Örneğin intel pentium gibi artık çok eskidi soket

Hayır sana bir yararı yok yeni soket demek eski sokete birdaha işlemci çıkmayacak demek yeni bı 10 yıl sonra senin anakartın desteklediği tüm işlemciler tarih olacak. Örneğin intel pentium gibi artık çok eskidi soket
Hmm anladım teşekkürler kral

bende ryzen 9800x3D ile zalman alpha2 a36 white 3-5 benzer degerler veriyor ama 92-94 derece biraz fazla geldi

sende hangi işlemci var
Sen kaç görüyorsun dostum

Geri