Bunları topladım sizce nasıl ?

sakın hocam bulaşmayın o ekran kartı markasına 580 civarı düşük seviye bir kart alacaksanız 2. ele yönelin

ekran kartından uzak dur. toplam bütçeni belirt hazır sistem bulalım.
knk kuzenim için araştırıyom şuanlık önceliği anakart,ram,işlemci eski kasasındaki ekran karıtını kullancak 1,2 ay sonra ekran kartı psu m2 alıcak öneclik ayırdıgı parçalar için bütcesi 6700 daha ekleyemez

sakın hocam bulaşmayın o ekran kartı markasına 580 civarı düşük seviye bir kart alacaksanız 2. ele yönelin
2. ele pek güvenemiyorum bide 2.el fiyatlarına pek hakim değilim rx 580 8gb iyi bence fiyatıda iyi güncel oyunlarıda oynatıyo neden başka bir kart araştırayımki iyi bence çoğu oyunu oynatıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır aşkı nedir be usta o kart sıfır değil zaten bozuk iade edilmiş model
sıfır aşkı daha güvenilir diye :D yoksa 2.ele de güvensem neden omasın benzer fiyatlarada var diye biliyom 580 8g

2. ele pek güvenemiyorum bide 2.el fiyatlarına pek hakim değilim rx 580 8gb iyi bence fiyatıda iyi güncel oyunlarıda oynatıyo neden başka bir kart araştırayımki iyi bence çoğu oyunu oynatıyo

sıfır aşkı daha güvenilir diye :D yoksa 2.ele de güvensem neden omasın benzer fiyatlarada var diye biliyom 580 8g
şöyle hocam şimdi bu kart çok eski bir kart olduğundan sıfır alınması mantıksız sarı sitede aratın görürsünüz adresinizi de seçin belki yakın ilçelerde vs kart vardır gidin test edin sağlamsa alın gerçekten turbox almaktan iyidir emin olabilirsiniz

şöyle hocam şimdi bu kart çok eski bir kart olduğundan sıfır alınması mantıksız sarı sitede aratın görürsünüz adresinizi de seçin belki yakın ilçelerde vs kart vardır gidin test edin sağlamsa alın gerçekten turbox almaktan iyidir emin olabilirsiniz
turbox markasımı kötü bu kart için ben böyle anladım bi bakıcam sarı siteyede güvenmiyom pek işte :D ekrna kartı için amx 6k bütcesi var 2,3 aya onuda alır ekran kartını

5600 al sogutucu x123 alma takması zor benzeri bişey al rx 580 sıfır almak neyy rx 6600 bişey al 5k filan

turbox markasımı kötü bu kart için ben böyle anladım bi bakıcam sarı siteyede güvenmiyom pek işte :D ekrna kartı için amx 6k bütcesi var 2,3 aya onuda alır ekran kartını
bu kart sıfır değil. 2.el kartlara turbox markası fan takıp geri satıyor size.

bu kart sıfır değil. 2.el kartlara turbox markası fan takıp geri satıyor size.
He eyw peki max 6000kya ne önerirsin sıfır ikinci el benim konumda rx6600 buldum iyi midir?

5600 al sogutucu x123 alma takması zor benzeri bişey al rx 580 sıfır almak neyy rx 6600 bişey al 5k filan
Tm teşekkürler oc için ne anakart önerirsin 2500 için pcie 4 olsun

5500 almayın 5600+ kule soğutucu en azından
Ona uygun oc için anakart önerir misiniz? pcie 4 oldun

He eyw peki max 6000kya ne önerirsin sıfır ikinci el benim konumda rx6600 buldum iyi midir?

Tm teşekkürler oc için ne anakart önerirsin 2500 için pcie 3 olur

Ona uygun oc için anakart önerir misiniz? pcie 3 olur
kanka işlemciye oc mi yapacaksın silikon kalitesi iyi olması gerek birde soğutucun ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri