Öneri 50.000-60.000 Bandında Telefon Önerisi

Honor Magic 7 Pro öneririm.

Arkadaşım kullanıyor, her şeyinden memnun. Isınma problemi yok, kamerası da s23+ dan geçti ve aşırı memnun. Ağırlık için bir şey diyemem o segmentte her telefon ağır zaten.

Arkadaşım kullanıyor, her şeyinden memnun. Isınma problemi yok, kamerası da s23+ dan geçti ve aşırı memnun. Ağırlık için bir şey diyemem o segmentte her telefon ağır zaten.
İncelemelerinde bahsedilen ana problemleri o şekilde tabi mağazada görüp denemekten zarar gelmez.

Apple hiç kullanmadım zaten bu parayada yeni bir modeli yoktu diye hatırlıyorum

Oyun oynamıyorum benim için önemli olan özellikler şu şekilde

Kamera
Batarya ( genelde telefondan video izliyorum )
Ekran Boyutu 6.2-6.3 incten büyük istemiyorum ama esneklik yapabilirim tabi
Ekran çözünürlüğü 2k olursa şahane
s23 al geri kalan parayıda altına at. YTD

s23 al geri kalan parayıda altına at. YTD

Şunlar mantıksız gelmiyor değil açıkçası

Şunlar mantıksız gelmiyor değil açıkçası
yenilenmiş sakın ama sakın bulaşmayın. Arkadaşım daha 1 ay önce xr aldı yenilenmiş. Wifi bağlanmıyor. Saçma sapan çakma parçalar takıyolar. Uğraş dur ben düz S23 ten bahsettim. iPhone 13 kullanıyoerum bunu almasaydım net s23 alırdım. Günümüzde s23 ve ip13 üstü telleri de gereksiz buluyoır7um.

x200 için lens parlaması kroniği var deniyor çekimlerde aynı zamandada çok ağır 230-240gram falan olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 ultra çok güzel ancak çok büyük ve ağır hocam ya
o zaman tüm kriterlerini tek bir mesajda yaz insanların kafası karışmasın

o zaman tüm kriterlerini tek bir mesajda yaz insanların kafası karışmasın
Kamera
Batarya ( genelde telefondan video izliyorum )
Ekran Boyutu 6.2-6.3 incten büyük istemiyorum ama esneklik yapabilirim tabi
Ekran çözünürlüğü 2k olursa şahane

Sadece ağırlık ile alakalı bir şey yazılmamış onuda ekliyorum şimdi başlığa.

yenilenmiş sakın ama sakın bulaşmayın. Arkadaşım daha 1 ay önce xr aldı yenilenmiş. Wifi bağlanmıyor. Saçma sapan çakma parçalar takıyolar. Uğraş dur ben düz S23 ten bahsettim. iPhone 13 kullanıyoerum bunu almasaydım net s23 alırdım. Günümüzde s23 ve ip13 üstü telleri de gereksiz buluyoır7um.
Easycep sattığı için bir problem olur ise muhattap bulunması mümkün mağazaları var bir kaç yerde
Ancak tabi dediğinizde doğru içinde değişen parçanın ne olduğu ne parça takıldığını açıp bakmadan %100 anlamak çok mümkün değil

Geri