GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,050
Knk arka kamerasi estetik mi ?Xiaomi 15 e estetik değil diyen ilk insan sizsiniz
Knk arka kamerasi estetik mi ?Xiaomi 15 e estetik değil diyen ilk insan sizsiniz
Evet?Knk arka kamerasi estetik mi ?
kanka tepsi gibi duruyor nasıl esttik allah aşkınaEvet?
İncelemelerinde bahsedilen ana problemleri o şekilde tabi mağazada görüp denemekten zarar gelmez.Arkadaşım kullanıyor, her şeyinden memnun. Isınma problemi yok, kamerası da s23+ dan geçti ve aşırı memnun. Ağırlık için bir şey diyemem o segmentte her telefon ağır zaten.
s23 al geri kalan parayıda altına at. YTDApple hiç kullanmadım zaten bu parayada yeni bir modeli yoktu diye hatırlıyorum
Oyun oynamıyorum benim için önemli olan özellikler şu şekilde
Kamera
Batarya ( genelde telefondan video izliyorum )
Ekran Boyutu 6.2-6.3 incten büyük istemiyorum ama esneklik yapabilirim tabi
Ekran çözünürlüğü 2k olursa şahane
s23 al geri kalan parayıda altına at. YTD
yenilenmiş sakın ama sakın bulaşmayın. Arkadaşım daha 1 ay önce xr aldı yenilenmiş. Wifi bağlanmıyor. Saçma sapan çakma parçalar takıyolar. Uğraş dur ben düz S23 ten bahsettim. iPhone 13 kullanıyoerum bunu almasaydım net s23 alırdım. Günümüzde s23 ve ip13 üstü telleri de gereksiz buluyoır7um.![]()
Yenilenmiş Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB Siyah Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) - A Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB Siyah Cep Telefonu 1 Yıl Garantili A Kalite özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
![]()
Yenilenmiş Samsung Galaxy S24 Plus 12 GB RAM 256 GB Gri Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) - A Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş Samsung Galaxy S24 Plus 12 GB RAM 256 GB Gri Cep Telefonu 1 Yıl Garantili A Kalite özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Şunlar mantıksız gelmiyor değil açıkçası
o zaman tüm kriterlerini tek bir mesajda yaz insanların kafası karışmasınx200 için lens parlaması kroniği var deniyor çekimlerde aynı zamandada çok ağır 230-240gram falan olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S24 ultra çok güzel ancak çok büyük ve ağır hocam ya
Kamerao zaman tüm kriterlerini tek bir mesajda yaz insanların kafası karışmasın
Easycep sattığı için bir problem olur ise muhattap bulunması mümkün mağazaları var bir kaç yerdeyenilenmiş sakın ama sakın bulaşmayın. Arkadaşım daha 1 ay önce xr aldı yenilenmiş. Wifi bağlanmıyor. Saçma sapan çakma parçalar takıyolar. Uğraş dur ben düz S23 ten bahsettim. iPhone 13 kullanıyoerum bunu almasaydım net s23 alırdım. Günümüzde s23 ve ip13 üstü telleri de gereksiz buluyoır7um.