Benim meselem o değil de 2 ürünüm de gümrükte şuann sorun çıkarırlar mı sence 3. siparişi de iptal olacak galiba yanwen var sadeceBekleyin arkadaşlar 17 Haziran'da sipariş verenlerin çoğu ulaştı sıra sıra giriyor kargolar.
Hangi kargo sürat mıGümrükten geçmiş ama güncelleme yapmamışlar. Yuntrack benimde gümrük görünüyor ama 27 sinden beri kargo firmasındaymış. Muhtemelen sizinkilerde geçti ama yerel firmadaki takip kodunu bildirmediler.
Ayrı paket olduğu için bir şey olacağını sanmıyorum.Benim meselem o değil de 2 ürünüm de gümrükte şuann sorun çıkarırlar mı sence 3. siparişi de iptal olacak galiba yanwen var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi kargo sürat mı
Ben shenzhenaudio da 54 dolarlık satın alım yaptım, 15 dolar gösterdiler ve 4px kargo verdiler. Sonuç ne olur bilemiyorum.Hem gümrükten, hem de yunexpressten tepki gelmiş sanırım. Epomaker, bazı paketlerin fiyatı düşük gösterildiğinden gümrük incelemeleri arttı diyor.
Shenzhenaudio da 50 dolar altını 4px ile, üstünü yunexpressle göndereceklerini söylüyorlar. Yunexpress için "the YUN EXPRESS update the news recently. they dont accept too low declaration and that will make the tax bill paid" diyorlar. Yunexpress, düşük fiyatlıları kabul etmeyecek herhalde.
Farklı sitelerde aynı dönemde indirim oldu. Neredeyse hepsinde yunexpress isteniyordu. Gelecekte ne olacağını yunexpressin kendisine de sormak lazım.
Bir de 4px ile gelince nasıl oluyor bilen var mı?
Sen birde benim daktiloyu dinle sjsjsjsjsj.Sea salt inanılmaz bir şeymiş yahis var ama ses yok çok garip
İyi mi kötü mü bende ilk ürünü bu switch aldım sessiz olsun diyeSea salt inanılmaz bir şeymiş yahis var ama ses yok çok garip
bunu nasıl öğrendin hocam? herhangi bir kargo mesajı felan almadım. 23ünden beri gümrük işlemleri bekliyor benim aldığım bir üründe.Gümrükten geçmiş ama güncelleme yapmamışlar. Yuntrack benimde gümrük görünüyor ama 27 sinden beri kargo firmasındaymış. Muhtemelen sizinkilerde geçti ama yerel firmadaki takip kodunu bildirmediler.
Fiyat olayına baktıklarını sanmıyorum ya zaten ürün gümrüğe temelli giriş yapsa vergi olmadığını görmüyorlar mı bunlar benim düşüncem gümrüğe uğrayıp direk bi firma çekiyor ordan gümrükçülere bıraksalar vergisiz geçirme imkanları yok gibiEPOMAKER YunExpress kargo ile en az 1-3 ay durdurma kararı almış, ayriyeten artık talebe göre fiyat beyanı da yapmıyormuş. Konunun açılması iyi mu oldu kötü mü oldu bilemedim normal zamanda da bu siteden alışveriş yapanlar için üzücü, umarım türkiyeye tamamen kapatmazlar veya özel fiyat beyanını tekrardan geri getirirler.
2 3 Ay sonra açarlar bir şey olacağını sanmıyorum. Satışları gördüler artık daha fazla önem sağlayacaklarını düşünüyorum.EPOMAKER YunExpress kargo ile en az 1-3 ay durdurma kararı almış, ayriyeten artık talebe göre fiyat beyanı da yapmıyormuş. Konunun açılması iyi mu oldu kötü mü oldu bilemedim normal zamanda da bu siteden alışveriş yapanlar için üzücü, umarım türkiyeye tamamen kapatmazlar veya özel fiyat beyanını tekrardan geri getirirler.