RTX 5080 Marka/Model Önerisi

tolga7

80+
Reaksiyon skoru
2
Amazondan MSI RTX 5080 Gaming Trio modelini satın aldım fakat ürün ellerinde yokmuş yollamıyorlar. İade edeceğim fakat bunun yerine hangi modeli almalıyım bilmiyorum. Palit Gainward gibi markalara güvenmeli miyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Amazondan MSI RTX 5080 Gaming Trio modelini satın aldım fakat ürün ellerinde yokmuş yollamıyorlar. İade edeceğim fakat bunun yerine hangi modeli almalıyım bilmiyorum. Palit Gainward gibi markalara güvenmeli miyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Gainward alabilirsiniz hocam

Hocam 5070ti almanı öneriririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında çok fark yok

10 FPS mi kayda değer
Hocam 4K ULTRA da zaten 5090 harici kart kullanıyorsan frame gen açmadığın senaryoda 60 civarlarında geziyorsun. Bu değerlerde 10 fps önemli değil mi? Genele bakıldığında aşağı yukarı %15-20 fark oluyor.
Takdir edersiniz ki 100 fps ile 150 fps arasındaki fark, 50 fps ile 60 fps arasındaki kadar net hissedilemiyor.
Bu nedenle bence kayda değer.

Bütçe sorun değilse üst serilere bakın ama 5080 gibi karta 55 civarı verirdim en fazla
galaxy yada palit gibi modellere bakabilirsiniz colorfulda olur

Hocam 4K ULTRA da zaten 5090 harici kart kullanıyorsan frame gen açmadığın senaryoda 60 civarlarında geziyorsun. Bu değerlerde 10 fps önemli değil mi? Genele bakıldığında aşağı yukarı %15-20 fark oluyor.
Takdir edersiniz ki 100 fps ile 150 fps arasındaki fark, 50 fps ile 60 fps arasındaki kadar net hissedilemiyor.
Bu nedenle bence kayda değer.
Nasıl net hissedilmiyor daha geçen oyunda fps sınırını 120den 90a düşürdüm 30fps gibi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,678
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri