❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşlar dua edelim napalım başka. Birde söyleyebilir misiniz kaç günde kargoya verilir? Dün gece 4'te aldım.
Ben olsam bu karardan sonra hiç almazdım hocam size %99 vergi cikicak ve paketin fiyatını 32 dolar olarak yazarlarsa geçmiyor zaten direk.

Biz 2.gün aldık o halde bile 5 gündür gümrükte

Evet gördüm artık yapacak bir şey yok , zaten daha konu açıldığında bahsetmiştim kesinlikle vergi çıkmayacak diye bir şey yok diye.
Yuna verilen kargolarda mı vergi çıkarıyor artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam bu karardan sonra hiç almazdım hocam size %99 vergi cikicak ve paketin fiyatını 32 dolar olarak yazarlarsa geçmiyor zaten direk.

Biz 2.gün aldık o halde bile 5 gündür gümrükte
Ben ayın 24 ünde aldım daha uçağa bile verilmedi

Net bir bilgi yok ama yolun sonunda pek ışık yok.

Yazsaydın ya hocam benimde ilk gün verilmedi 3 yerden de yazdım sonra direk verildi ertesi gün

Bazi kişilerde oluyor bu ben ilk gün 22.00 civarlarinda aldım benimki ertesi gün kargoya verilmedi benden sonra 23.00 gibi alanların şuan elimde kargoları... Mail atmasak belki 1 hafta sonra vericeklerdi kargoya

1751279817936.webp

Şu anda bende bu şekilde bu ne demek oluyor var mı bilen

Ünlem var diye paniğe gerek yok. Gümrük süresi uzayınca da ünlem çıkabiliyormuş GPT'nin söylediğine göre, sürenin uzaması bu olaylardan bağımsız yoğunluktan vs. de olabilir. Gümrükten geçmezse vergisi ile de alamayız gibi geliyor orası ayrı.

Yazsaydın ya hocam benimde ilk gün verilmedi 3 yerden de yazdım sonra direk verildi ertesi gün

Bazi kişilerde oluyor bu ben ilk gün 22.00 civarlarinda aldım benimki ertesi gün kargoya verilmedi benden sonra 23.00 gibi alanların şuan elimde kargoları... Mail atmasak belki 1 hafta sonra vericeklerdi kargoya
Araya cumartesi pazar girdi diye yazmadım hocam 1 2 gün sora güncellenir sanırım.Son durum bu.

Ekler

• IMG_20250629_120334.webp
    IMG_20250629_120334.webp
    41.4 KB · Hit: 36
Arkadaşlar bakar mısınız lütfen? Başka forumda bana gelmez yanwen ile kesin olarak dediler doğru mu?

Geri