❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

yanwen olsa ne oluyor bende yanwen diyor
Dediklerine göre vergi ödeme ihtimalin daha yüksek. Kalacağını sanmam gümrükte. Paranı hazır tut gene de. İptal edeceksen et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sizin ürünler kaç günde kargoya verildi? Ben gece 4'te aldım.

Yunexpress ile gönderim olasılığına gelince, kısıtlamanın ne zaman veya kaldırılıp kaldırılmayacağını teyit edemediğimizi üzülerek bildiriyoruz. İyileşme süresi, lojistik departmanımızdan gelen güncellemelere bağlı olarak 2 ay veya daha uzun olabilir.

"We sincerely apologize for the inconvenience! Due to the recent intensified customs inspections in Turkey, all packages destined for Turkey must be declared at the true value of the goods in accordance with the latest customs clearance requirements. "
Dün alan varsa en son bu şekilde bir mail attılar.

"We sincerely apologize for the inconvenience! Due to the recent intensified customs inspections in Turkey, all packages destined for Turkey must be declared at the true value of the goods in accordance with the latest customs clearance requirements. "
Dün alan varsa en son bu şekilde bir mail attılar.
25 ünden beri gümrütkte olan bizim ürünler patladı herhalde

25 ünden beri gümrütkte olan bizim ürünler patladı herhalde
Büyük ihtimalle patladı gibi 27'si gümrüğe giriyor ve hala burada kalmış şuana kadar kargo almış olması gerekirdi bi sıkıntı var ya vergi girecek yada biraz gecikmeli çıkacak

Ekler

• 1751279213974.webp
    1751279213974.webp
    6.8 KB · Hit: 32
ürünüm 23ünden beri gümrük işlemleri bekliyor olarak gözüküyordu aynı şekilde "Customs inspection - Import" var şuanda, tarihi 27 haziran, çoğu kişinin de öyle, aynı saat de hepsi hayırdır inş

Yeni gönderilecek ürünler için öyle demişler daha belli değil patlayıp patlamadığı.
Büyük ihtimalle patladı gibi 27'si gümrüğe giriyor ve hala burada kalmış şuana kadar kargo almış olması gerekirdi bi sıkıntı var ya vergi girecek yada biraz gecikmeli çıkacak
Benimde aynı cumartesi pazar çalışmadıklari.icin yeni.guncelleme yapmışlar herhalde bugün geçebilir sanki gümrükden

Arkadaşlar dua edelim napalım başka. Birde söyleyebilir misiniz kaç günde kargoya verilir? Dün gece 4'te aldım.

Valla birşeyler olmuş 27'si diyor ve 3 gün geçti

evet verilince belli oluyor

@yaman..k
Evet gördüm artık yapacak bir şey yok , zaten daha konu açıldığında bahsetmiştim kesinlikle vergi çıkmayacak diye bir şey yok diye.

Arkadaşlar dua edelim napalım başka. Birde söyleyebilir misiniz kaç günde kargoya verilir? Dün gece 4'te aldım.
dostum senin daha kafadan 1 2 haftan var

Senin kargo yanwendir vergi ödeme riskin çok yüksek haberin olsun

Geri