❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Vallahi vergi işi sadece sorunsa bence iade etmeyin arkadaşlar 2000 TL'ye böyle kalitede klavye çok zor bulursunuz.
Bizim gümrükteki şikayetler, EPOMAKER - shenzhenaudio gibi satıcılara kadar gitmiş, sıkı denetim ihtimali olabilir. Ürünün beyan edilen fiyatına değil de site üzerindeki fiyatına bakarlarsa yüklü miktarda vergi çıkar.

1751277831665.webp

23'ünde sipariş vermiştim bende bu şekilde. Daha yeni gümrüğe girdiğinden kaynaklı da olabilir.

önceden almış olduğum ürün ile şuan ki işlem olarak aynı duruyor uyarı sebebi yavaşlıktan ve gecikmeden kaynaklı bir uyarı eklenmiş olabilir normal şartlarda şuan gün içinde kargolara teslim edilmesi lazım edilmezse sıkıntı var demektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi iptal edesim geldi mail attım ama iptalden bahsetmedim geri dönüş yapsınlar iptali de söyleyeyim ya.
Sen iptal ettirme bence bizimkiler geçerse kargoya teslim edilirse boş yere iptal etmiş olursun yanwen olsa iptal ettir derdim de vergi çıkmadı oranı daha yüksek

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-30 130406.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-30 130406.webp
    14.7 KB · Hit: 44
  • Ekran görüntüsü 2025-06-30 130413.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-30 130413.webp
    16.8 KB · Hit: 46
bugüne çok fazla ürün kalmıştır bence sorun yok en fazla vergi çıkar onunda çıkacağını sanmıyorum yunexpress ile geldiyse. Temmuz ve sonrası ürün getirtme işi zorlanacak denetimler artmış belli mcqueen cebimizde ki deliği bile denetler

Ürün vergisiz gelirse 2.5'a salarım diyordum da 3k altına vermem bu saatten sonra :D

Türkiye'den yunexpressi kaldırmışlar

Valla sana kalmış ben bugün iptal ettim

Hocam sizin yunexpress almış geçme ihtimali yüksek hiç iptal etmeyin bence en kötü 600-700 vergi çıkar o da belki bir ihtimal

Hazır olun bomba patlayacak :D uyarı geldi normal mi bu
hangi siteden bakıyorsunuz takibe

Bizim gümrükteki şikayetler, EPOMAKER - shenzhenaudio gibi satıcılara kadar gitmiş, sıkı denetim ihtimali olabilir. Ürünün beyan edilen fiyatına değil de site üzerindeki fiyatına bakarlarsa yüklü miktarda vergi çıkar.
Anladım. 3000 tl gibi bir fiyatta çıkmaz değil mi?

Peki sizce ne zaman kargolanır benim ürün? Gece 4'te almıştım.

önceden almış olduğum ürün ile şuan ki işlem olarak aynı duruyor uyarı sebebi yavaşlıktan ve gecikmeden kaynaklı bir uyarı eklenmiş olabilir normal şartlarda şuan gün içinde kargolara teslim edilmesi lazım edilmezse sıkıntı var demektir

Sen iptal ettirme bence bizimkiler geçerse kargoya teslim edilirse boş yere iptal etmiş olursun yanwen olsa iptal ettir derdim de vergi çıkmadı oranı daha yüksek
yanwen olsa ne oluyor bende yanwen diyor

Geri