ASROCK B450M-HDV R4.0'a PSU alırken neye dikkat etmeliyim?

Şuan çoğu kampanyayı takip bile etmiyorum can sıkıntısından ve belki bazı sorunu olana yardımım dokunur diye giriyorum.

Archon işte idare etsin ayağında bir şey rx550 zaten asla yüke sokamayacağı için paydan yana sıkıntı olmaz ama kampanya aktifse aynı yada yakın fiyata geliyorsa zaten archon u alanın aklından şüphe ederim A
bende aynı millete yardımım dokunur diye giriyorum foruma canım sıkılıyor zaten

hocam ben önermedim kampanyalar devam ediyorsa f/p olarak benim dediğimi alması daha iyi olur en azından psu markası almış olur archon hiç bilmiyorum şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kampanyalar ile olmuyormu hocam iyzico ve parolapara kendinizden bunu alın annenizden başkabir parça babanızdan başka ben hep böyle yaparak almıştım 2 ay önce
r5 5600, 512gb m2ssd, a520m anakart 8 8 ram 700w psu işlemci soğutucu hepsi 8kya geldi
500tl indirim veriyor. Ya şimdi sarı siteden mesaj geldi ryzen 3 3100 satıyor 900tl ye onu mu alsam bilemedim. İşlemcim yerine sonrada psuyu alayım

Şuan çoğu kampanyayı takip bile etmiyorum can sıkıntısından ve belki bazı sorunu olana yardımım dokunur diye giriyorum.

Archon işte idare etsin ayağında bir şey rx550 zaten asla yüke sokamayacağı için paydan yana sıkıntı olmaz ama kampanya aktifse aynı yada yakın fiyata geliyorsa zaten archon u alanın aklından şüphe ederim A
Archon 600tl ye falan geliyo o attığım link hani daha bilindik markalar falanda 1.2k falan indirim dahil

500tl indirim veriyor. Ya şimdi sarı siteden mesaj geldi ryzen 3 3100 satıyor 900tl ye onu mu alsam bilemedim. İşlemcim yerine sonrada psuyu alayım

Archon 600tl ye falan geliyo o attığım link hani daha bilindik markalar falanda 1.2k falan indirim dahil
iyzico 500 veriyordu galiba parolapara 400 900 tl 800e filan düşüyor enermax700w kesin bunu al işlemci bilmiyorum hocam neydi ne almak istiyordunuz ki youtube dan farklarına bakın fps olarak

iyzico 500 veriyordu galiba parolapara 400 900 tl 800e filan düşüyor enermax700w kesin bunu al işlemci bilmiyorum hocam neydi ne almak istiyordunuz ki youtube dan farklarına bakın fps olarak
https://www.gaming.gen.tr/urun/5790...p600w-2-yil-birebir-degisim-garantili/#cr_qna

Bu 1030tl oluyor ne dersiniz hocam sizinkinin 600wsi

Hocam iki indirim nasil birlesicek ki 2 farklı kart?

https://www.gaming.gen.tr/urun/5790...p600w-2-yil-birebir-degisim-garantili/#cr_qna

Bu 1030tl oluyor ne dersiniz hocam sizinkinin 600wsi

Hocam iki indirim nasil birlesicek ki 2 farklı kart?
600w da işini görür senin hocam ben kendimden örnek verip 700w dedim ilerde de lazım olur gibisinden

kampnya devam ediyormu bak iyzicoda kampanyaya katılman gerekiyor önce sonra alışveriş yapacaksın

600w da işini görür senin hocam ben kendimden örnek verip 700w dedim ilerde de lazım olur gibisinden

kampnya devam ediyormu bak iyzicoda kampanyaya katılman gerekiyor önce sonra alışveriş yapacaksın
Şuan kampanya sayfasindan gamingendeyim bugun sonmuş

Şuan kampanya sayfasindan gamingendeyim bugun sonmuş
katıl ona parolaparayada hesap aç parolaparada kimlik doğrulaması gerekiyor daha sonra parolaparaya 1500tlyi at gaminggende ödeme sayfasında iyzico ile ödeyi seç parolapara kart bilgisini gir ( sanal kart oluştur) bu kadar parolapara anında geliyor iyzico şans biraz bazen hemen bazen bi kaç saat

katıl ona parolaparayada hesap aç parolaparada kimlik doğrulaması gerekiyor daha sonra parolaparaya 1500tlyi at gaminggende ödeme sayfasında iyzico ile ödeyi seç parolapara kart bilgisini gir ( sanal kart oluştur) bu kadar parolapara anında geliyor iyzico şans biraz bazen hemen bazen bi kaç saat
Gaminggen serveri çökmüş halledicem inşallah hocam

Gaminggen serveri çökmüş halledicem inşallah hocam
600w da şuan ki sisteme çok çok yeter (500wda yeter ama gerek yok ona yüksek almak iyi) 7600xt ye bile 600w öneriliyor yükseltirsen ilerde sistemi yeter psu

Hocam iki yerde geri cashback verdi çektim birini. Iyzico çekilmiyormuş sanırım ama denicem çok teşekkür ederim yaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri