Virüslü olabilecek dosyayı taratma

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
37
daha birkaç gün önce format attığım pc ye avast yükledim bi abinin tavsiyesi ile battlefield4 isimli oyun için türkçe yama indirmek istiyorum ama bir yandan da herhangi bir virüs vs ile uğraşmak istemiyorum yamayı indirdikten sonra sadece yama dosyasını taratabileceğim bir seçenek varmı yoksa indirdikten sonra genel taramamı yapmalıyım / + olarak virüs çıkınca nasıl tamamen silmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz

daha birkaç gün önce format attığım pc ye avast yükledim bi abinin tavsiyesi ile battlefield4 isimli oyun için türkçe yama indirmek istiyorum ama bir yandan da herhangi bir virüs vs ile uğraşmak istemiyorum yamayı indirdikten sonra sadece yama dosyasını taratabileceğim bir seçenek varmı yoksa indirdikten sonra genel taramamı yapmalıyım / + olarak virüs çıkınca nasıl tamamen silmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Kardeşim şimdi YouTube yazıyorsun tarayıcına giriyorsun orda istediğin içeriği yazıp aratıyorsun en çok izlenen birine girip yapıyorsun bitiyor

arkadaşın dediği doğru ama benim gibi takıntılıysan virüstotal sitesine gir orda dosya taratabiliyorsun online olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,275
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri