- Reaksiyon skoru
- 281
Hangi firma getirdi ve sms mi geldi epomaker ürünü olduğuna emin misinizptt aldi kargoyu gumruktende gecti vergi 0 tl gozukuyor ama
Hangi firma getirdi ve sms mi geldi epomaker ürünü olduğuna emin misinizptt aldi kargoyu gumruktende gecti vergi 0 tl gozukuyor ama
yok uyari vermedi bana yunexpress ama hala gumrukte gozukuyor orda ptt ye verilmis aslindabir uyarı verdi mi size de
Yuntrack as atabilir misin?yok uyari vermedi bana yunexpress ama hala gumrukte gozukuyor orda ptt ye verilmis aslinda
epomaker degil shenzenaudiodan hexa almistim ptt sms gonderdiHangi firma getirdi ve sms mi geldi epomaker ürünü olduğuna emin misiniz
ss var mıyok uyari vermedi bana yunexpress ama hala gumrukte gozukuyor orda ptt ye verilmis aslinda
hocam sitede gümrükte gözüküyor ise nasıl anladınız kargoya verildiğini sms falan mı geldi her kargoya kodu mu girip denediniz?yok uyari vermedi bana yunexpress ama hala gumrukte gozukuyor orda ptt ye verilmis aslinda
Yuntrack as atabilir misin?
pttden sms geldihocam sitede gümrükte gözüküyor ise nasıl anladınız kargoya verildiğini sms falan mı geldi her kargoya kodu mu girip denediniz?
dostum epomaker değilse ortalığı niye karıştırıyorsunepomaker degil shenzenaudiodan hexa almistim ptt sms gonderdi
hicbi urunun gecmedigini uyari aldigini gordum gecermi diye merak etmistimdostum epomaker değilse ortalığı niye karıştırıyorsun![]()
Vay be bende ordan kulaklık aldım ama sms felan bir şey yok valla. 23ünden beri gümrükteydi, sizinki 28 girmiş bugün nasıl çıktı da PTT verdi garip, pttnin alması da garip. Yunda PTT almıyordu
evet korkuyorum ondan dolayi zaten ptt vergi odetecek gibiVay be bende ordan kulaklık aldım ama sms felan bir şey yok valla. 23ünden beri gümrükteydi, sizinki 28 girmiş bugün nasıl çıktı da PTT verdi garip, pttnin alması da garip. Yunda PTT almıyordu
Hocam rica edersem yunexpress sayfanızı bide ptt sayfanızı atar mısınız ?epomaker degil shenzenaudiodan hexa almistim ptt sms gonderdi
PTT daha yeni aldıysa vergisi işlememiş olabilir ya bugün ya yarın vergisi varsa çıkabilirevet korkuyorum ondan dolayi zaten ptt vergi odetecek gibi
epomaker veya başka bir yer olması fark etmez, doğruysa yunexpress'in de ptt ye verdiği anlaşılmış olurdostum epomaker değilse ortalığı niye karıştırıyorsun![]()