Blade Y mouse zarar verirmi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar Hocalarim Yeni bir mouse aldim vxe r1 se+ adli yeni aldiğim icin mousepadde alicagim ancak blade y skateze zarar verir diyorlar mousede zarar verirmi yada performansa bir etkisi olurmu

Merhabalar Hocalarim Yeni bir mouse aldim vxe r1 se+ adli yeni aldiğim icin mousepadde alicagim ancak blade y skateze zarar verir diyorlar mousede zarar verirmi yada performansa bir etkisi olurmu
Blade y mi almayı düşünüyorsun tam anlayamadım hocam

mousea herhangi bir zararı olmaz ancak skatezler tamamen eriyip mouse yüzeyle temas edince zararı olur o zaman da en fazla ufak tefek çizikleri olur zaten o noktaya geleceğini de sanmıyorum gelirse fark edersin. için rahat edecekse yedek skatez al yanına ileride tekrar kargo parası, stok sorunu vs yaşamamak için 1-2 yıl sonra değiştirirsin

Sert bir pad olduğu için skatezleri hızlı eritir. Fareye zararı yok skatez değiştirirsin en fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,984
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri