Blade Y mouse zarar verirmi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar Hocalarim Yeni bir mouse aldim vxe r1 se+ adli yeni aldiğim icin mousepadde alicagim ancak blade y skateze zarar verir diyorlar mousede zarar verirmi yada performansa bir etkisi olurmu

Merhabalar Hocalarim Yeni bir mouse aldim vxe r1 se+ adli yeni aldiğim icin mousepadde alicagim ancak blade y skateze zarar verir diyorlar mousede zarar verirmi yada performansa bir etkisi olurmu
Blade y mi almayı düşünüyorsun tam anlayamadım hocam

mousea herhangi bir zararı olmaz ancak skatezler tamamen eriyip mouse yüzeyle temas edince zararı olur o zaman da en fazla ufak tefek çizikleri olur zaten o noktaya geleceğini de sanmıyorum gelirse fark edersin. için rahat edecekse yedek skatez al yanına ileride tekrar kargo parası, stok sorunu vs yaşamamak için 1-2 yıl sonra değiştirirsin

Sert bir pad olduğu için skatezleri hızlı eritir. Fareye zararı yok skatez değiştirirsin en fazla.

Geri