Kapatıyorum kapattım
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,040
8 tane alan benim sıfat-ıl esğol
Ürünü 25 inde aldım hala çinde.Ne olacak şimdi yun dan farklı bir kargoya mı vereceklerÇinden çıkmayan yunexpress kargosu için taşıyıcının değişmesi için çalışıyoruz mesajı geldi shenzhenaudiodan. Son günlerde alıp çinde takılı kalan varsa kargo şirketi değişiminden olabilir.
Shenzhen bana dönüş yaptı, 10 dolar daha para istiyorlar. Tax paid olarak kargoya vermek için.Ürünü 25 inde aldım hala çinde.Ne olacak şimdi yun dan farklı bir kargoya mı verecekler
Kargo değil de taşıyıcı değişir gibi geliyor bana, yani yine yunexpress olarak kalır muhtemelen.Ürünü 25 inde aldım hala çinde.Ne olacak şimdi yun dan farklı bir kargoya mı verecekler
Hahahaha lavuklara bak senShenzhen bana dönüş yaptı, 10 dolar daha para istiyorlar. Tax paid olarak kargoya vermek için.
satış fiyatından vergi çıkar kuponsuz indirimle 1 dolara düşüyorsa 60 cent çıkar kuponla 1 dolara düşüyorsa kuponsuz fiyatı baz alınıryeni mouse ile klavye çıkıyormuş. 1 usd'ye 20 usd kod alabiliyorsun. Klavye ile mouse ne kadara çıkar sizce ?
ürünü ayrı alıyorsun arkadaşın dediği reservation card 1 dolar karşılığında yeni çıkacak modeli için 20 dolar kupon veriyorlar.satış fiyatından vergi çıkar kuponsuz indirimle 1 dolara düşüyorsa 60 cent çıkar kuponla 1 dolara düşüyorsa kuponsuz fiyatı baz alınır
o zaman ürünün kendi fiyatı baz alınır 50 dolar ise 50 dolar olarak gümrük satış fiyatını baz alıyor kuponlar etki etmiyorürünü ayrı alıyorsun arkadaşın dediği reservation card 1 dolar karşılığında yeni çıkacak modeli için 20 dolar kupon veriyorlar.
![]()
$1 Reservation Card for Epomaker G84 HE
Discover premium mechanical keyboards, accessories, and typing upgrades in our online store. Elevate your experience with hot-swappable switches, RGB lighting & customizable designs.epomaker.com
yine aynı tatik iş yapmazmı. az göstermelerini isteseko zaman ürünün kendi fiyatı baz alınır 50 dolar ise 50 dolar olarak gümrük satış fiyatını baz alıyor kuponlar etki etmiyor
fiyatı düşük gösteremeyeceklerini beyan etmişlerdi son olaylardan sonrayine aynı tatik iş yapmazmı. az göstermelerini istesek![]()
evet . sipariş çokluğundan dolayı. ama yeni ürünler 1 ay sonra çıksa . çok fazla alan olmayacaktır. diye düşünüyorum. riske girsemmi bilemedim .fiyatı düşük gösteremeyeceklerini beyan etmişlerdi son olaylardan sonra
kuponların geçerliliği 1 aymış bence en geç 3 hafta içinde çıkarevet . sipariş çokluğundan dolayı. ama yeni ürünler 1 ay sonra çıksa . çok fazla alan olmayacaktır. diye düşünüyorum. riske girsemmi bilemedim .