❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Çinden çıkmayan yunexpress kargosu için taşıyıcının değişmesi için çalışıyoruz mesajı geldi shenzhenaudiodan. Son günlerde alıp çinde takılı kalan varsa kargo şirketi değişiminden olabilir.
Ürünü 25 inde aldım hala çinde.Ne olacak şimdi yun dan farklı bir kargoya mı verecekler

yeni mouse ile klavye çıkıyormuş. 1 usd'ye 20 usd kod alabiliyorsun. Klavye ile mouse ne kadara çıkar sizce ?

yeni mouse ile klavye çıkıyormuş. 1 usd'ye 20 usd kod alabiliyorsun. Klavye ile mouse ne kadara çıkar sizce ?
satış fiyatından vergi çıkar kuponsuz indirimle 1 dolara düşüyorsa 60 cent çıkar kuponla 1 dolara düşüyorsa kuponsuz fiyatı baz alınır

satış fiyatından vergi çıkar kuponsuz indirimle 1 dolara düşüyorsa 60 cent çıkar kuponla 1 dolara düşüyorsa kuponsuz fiyatı baz alınır
ürünü ayrı alıyorsun arkadaşın dediği reservation card 1 dolar karşılığında yeni çıkacak modeli için 20 dolar kupon veriyorlar.

ürünü ayrı alıyorsun arkadaşın dediği reservation card 1 dolar karşılığında yeni çıkacak modeli için 20 dolar kupon veriyorlar.
o zaman ürünün kendi fiyatı baz alınır 50 dolar ise 50 dolar olarak gümrük satış fiyatını baz alıyor kuponlar etki etmiyor

fiyatı düşük gösteremeyeceklerini beyan etmişlerdi son olaylardan sonra
evet . sipariş çokluğundan dolayı. ama yeni ürünler 1 ay sonra çıksa . çok fazla alan olmayacaktır. diye düşünüyorum. riske girsemmi bilemedim .

evet . sipariş çokluğundan dolayı. ama yeni ürünler 1 ay sonra çıksa . çok fazla alan olmayacaktır. diye düşünüyorum. riske girsemmi bilemedim .
kuponların geçerliliği 1 aymış bence en geç 3 hafta içinde çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,826
Üyeler
187,577
Son üye
ar-ne
Geri