❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

kuponların geçerliliği 1 aymış bence en geç 3 hafta içinde çıkar
Temmuz sonu kuponlar verilecekmiş. Ağustos da çıkar büyük ihtimalle. Ama ne kadar çıkar bilmediğim için alsam mı almasam mı emin olamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu klavye mouse kaç dolardan çıkar allah bilir ben olsam almazdım. değmeyecek bir fiyata çıkması olası
Aynen. Bende ne kadardan çıkar bilmediğim için emin olamıyorum.

Temmuz sonu kuponlar verilecekmiş. Ağustos da çıkar büyük ihtimalle. Ama ne kadar çıkar bilmediğim için alsam mı almasam mı emin olamıyorum.

Aynen. Bende ne kadardan çıkar bilmediğim için emin olamıyorum.
güz versiyonu 70 dolarmış HE versiyonu daha pahalı olacaktır

Evet arkadaşlar benim Kargom Yanwen ile geliyor gümrükten sorunsuz geçti şuanda kargo teslim alma aşamasında herhangi bir vergi çıkmadı vergi olayını size kısaca özetliyim.
Şuanda ek vergisiz alım 30€ Euro yani 35.5 $ dolar yapıyor 35.5 dolar üstü vergi ödersiniz kişilerin vergisiz ürün almak hakki aylık olarak sınırlıdır şuanda max 3 ürün diye biliyorum (Araştırma yapınız) eğer bu ürünleri ve aylık limiti aşarsanız hani 3 4 ürün alıyorsunuz ya her türlü vergi çıkıyor bekleyen ürünlerde aylık hakkınızın dolmasından kaynaklanıyor tecrübe ile sabittir denenmiştir bilginiz olsun.

fiyatı düşük gösteremeyeceklerini beyan etmişlerdi son olaylardan sonra
Kargoya verilmiş ürünün faturasını güncelleyebililer mi ürünüm 6 gündür pickup aşamasında bırakın uçağı havalimanına bile gitmedi.Paronayak olduk artık

Evet arkadaşlar benim Kargom Yanwen ile geliyor gümrükten sorunsuz geçti şuanda kargo teslim alma aşamasında herhangi bir vergi çıkmadı vergi olayını size kısaca özetliyim.
Şuanda ek vergisiz alım 30€ Euro yani 35.5 $ dolar yapıyor 35.5 dolar üstü vergi ödersiniz kişilerin vergisiz ürün almak hakki aylık olarak sınırlıdır şuanda max 3 ürün diye biliyorum (Araştırma yapınız) eğer bu ürünleri ve aylık limiti aşarsanız hani 3 4 ürün alıyorsunuz ya her türlü vergi çıkıyor bekleyen ürünlerde aylık hakkınızın dolmasından kaynaklanıyor tecrübe ile sabittir denenmiştir bilginiz olsun.
Takip kısmını atar mısın ?

Epomaker'dan tarafıma ulaşan mail.

Yun express.webp

Ne gümrükmüş arkadaş ya bi salmadı gitti bezdim keşke iptal etsem beklemekten sıkıldım

Ekler

• IMG_20250701_112658.webp
    IMG_20250701_112658.webp
    86.7 KB · Hit: 76
Kargoya verilmiş ürünün faturasını güncelleyebililer mi ürünüm 6 gündür pickup aşamasında bırakın uçağı havalimanına bile gitmedi.Paronayak olduk artık
20 Haziran'da sipariş verdiğim ürünüm hala aşağıdaki gibi gözüküyor. Üstüne 2-3 kere mail attım gecikmeler olabilir vs dediler. En son dün mail attım bir sıkıntı mı var YunExpress ile ilgili problemler olduğunu duydum ürün teslim edilecek mi şeklinde bir soru sordum biraz önce şu cevabı verdiler.

1751358595972.webp
1751358627789.webp

20 Haziran'da sipariş verdiğim ürünüm hala aşağıdaki gibi gözüküyor. Üstüne 2-3 kere mail attım gecikmeler olabilir vs dediler. En son dün mail attım bir sıkıntı mı var YunExpress ile ilgili problemler olduğunu duydum ürün teslim edilecek mi şeklinde bir soru sordum biraz önce şu cevabı verdiler.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benimde aynı bu aşamada pickupta takıldı kaldı.Umarım yanweye vermezler.

Benimde aynı bu aşamada pickupta takıldı kaldı.Umarım yanweye vermezler.
Bu klavyeyi etkileşim uğruna tiktokta yayan lavuğu evire çevire dövmek lazım.Arkadaşına söyle kuzenine söyle,tiktoğa niye atarsın be ucube herif

Fiyatı düşük tutmalarını isteyerek çok büyük bir hata yaptık topluca fiyatı düşük gösterdi gümrükte bunu çaktı yunexpress'de askıya aldı ve ürünler bekliyor zaten vergi çıkmıyor fiyata da bakmıyorlardı büyük ihtimalle boş yere macera aradık kendi kendimize yaptık tek merakım gümrükte ki ürünlere nolucak beklemeye aldıkları bir kesin

Geri