❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Memura niye vuruyorsun git baştakinin ensensine vur onun yüzünden 27 euro sinir var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memur her ne kadar kafasına sene göre is yapsada bu baştaki ona bu yetkiyi verdiği için yapıyor

Memura niye vuruyorsun git baştakinin ensensine vur onun yüzünden 27 euro sinir var
sana var bana var bu sınır daha geçen operasyonla yarısı alındı gümrük memurlarının rüşvetten kafalarına estiklerini geçiriyorlar kutusunu bile açmadan, takıncada iliğine kadar kontrol edip kutuyu parçalayarak gönderiyorlar böyle bir memuriyet anlayışı yok

sana var bana var bu sınır daha geçen operasyonla yarısı alındı gümrük memurlarının rüşvetten kafalarına estiklerini geçiriyorlar kutusunu bile açmadan, takıncada iliğine kadar kontrol edip kutuyu parçalayarak gönderiyorlar böyle bir memuriyet anlayışı yok
2025 TRSİNE HOŞGELDİNİZ.

19'unda verdim siparişi gümrükte takılı hâlâ. 19'culardan gelen var mı acaba?

2025 TRSİNE HOŞGELDİNİZ.
Hani şu konu dönüp dolaşıp yine ülkeye geliyor ya ekranını falanını konuşacağımız yerde... Allah hepsinin belasını versin en küçük zevkimizde hobimizde bile sırtımıza biniyorlar. Hayatında vergi ödememesi gereken çocuklar mevzuat falan araştırıyor

23ünden beri gümrükteyiz, çoğu arkadaşın da dünden beri şu bilgilendirme de bekliyor.Alıntıyı görüntüle
16 haziranda vermiştim siparişi. Benimde böyle yunexpress ile göndermişler. Bizim bir yerleri aramamız veya mail atmamız falan gerekiyor mu ?
Ekran görüntüsü 2025-07-01 164245.webp

Son düzenleme:
Hani şu konu dönüp dolaşıp yine ülkeye geliyor ya ekranını falanını konuşacağımız yerde... Allah hepsinin belasını versin en küçük zevkimizde hobimizde bile sırtımıza biniyorlar. Hayatında vergi ödememesi gereken çocuklar mevzuat falan araştırıyor
İnsan yerine konmuyoruz ki hocam burada bi ekranlı klavye alıcaz diye normal fiyatına bak normal fiyatına 300 sayfa konu oldu Allah aşkına bi araba aldım yıllarca onun için çalışıcam bu ülke bir döngü cidden.

Neyi bekletiyorlar bu kadar anlamış değil bir taraflarına mı alacaklar arkadaş 1 hafta gümrükte ürün mü bekler ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,408
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri