KTC H27T22C vs GS27QA vs Lenovo Legion R27QE

gigabayt ele direkt anormal ısınıyor problemli diyorlar

ktc de ölü pixsel çıkabilirde çıkmayabilrde riski ama büyük f/p ürün

Bende tam bu aradayım yardımcı olur musunuz detaylı özellikleriyle

Bütçe varsa indirimi ve stoğu bitmeden Mediamarkt'ten Lenovo alınabilir ancak iade politikalarını bilmiyorum.

ben lenovo legion 280hz 1080p aldım hiç memnun değilim. Çok ghosting var. Alcaksan 2k al bence

hocam yaptım fakat daha ayrıntılı gerekiyor resimde atarsan sevinirim
Overdrive’ı 1.seviyeden itibaren artırarak git. Ufo testini aşağıdaki konuya bakarak öğrenebilirsin.
IMG_3492.webp

Overdrive seviyesini yükselttikçe ghosting azalacak ama overshoot artacak. Overshoot sorunlu olmayacak şekilde overdrive seviyesini artır. Her defasında ufo testine bak. Üstteki kadar ghosting kabul edilebilir zira va panellerde siyah iz (black smearing) çok hızlı modellerde de var. Ama aşırı olursa sıkıntı. Kullandığınız modelle alakalı bilgim yok ama duruma göre ayar çekin işte.

Soldakiler aşırı ghosting sorunlu va iken sağdaki q27g3xmn kabul edilebilir ghostingli bir model.
IMG_3493.webp

Eğer soldaki gibiyse bayağı kötü demektir.

Ayrıca şu konuya bakar mısın:

Sonrada bu konuya:

Son düzenleme:
lenovoyu kullanıyorum cok memnun ama hepsıburadaya bayadır stok gelmıyor acelen yoksa bekle hb stok gelince oradan al ölü piksel falan çıkarsa sıkıntı olmadan değişim yaparsın 8100 gösteriyor ama 7000 e alma ihtimalin var hadi 7500 olsun

Lenovo bana da bugün geldi vg27aq dan net bir şekilde daha iyi , diğer modellere göre daha çok bulunabilir bir monitör olduğu için referans olur belki , sadece arayüzü rezalet 1 saat uğraştım

Overdrive’ı 1.seviyeden itibaren artırarak git. Ufo testini aşağıdaki konuya bakarak öğrenebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Overdrive seviyesini yükselttikçe ghosting azalacak ama overshoot artacak. Overshoot sorunlu olmayacak şekilde overdrive seviyesini artır. Her defasında ufo testine bak. Üstteki kadar ghosting kabul edilebilir zira va panellerde siyah iz (black smearing) çok hızlı modellerde de var. Ama aşırı olursa sıkıntı. Kullandığınız modelle alakalı bilgim yok ama duruma göre ayar çekin işte.

Soldakiler aşırı ghosting sorunlu va iken sağdaki q27g3xmn kabul edilebilir ghostingli bir model.
Alıntıyı görüntüle

Eğer soldaki gibiyse bayağı kötü demektir.

Ayrıca şu konuya bakar mısın:

Sonrada bu konuya:
hocam çok teşekkür ederim

Geri