8K Wireless Kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,613408677.html

Yukarıda ki kulaklığı bi ara Xantares kullanıyordu, uzun süre de kullanmıştı diye hatırlıyorum.

Logitech G231 kullanıyordum ben de, düşerken tuttum diye kırıldı. Çok kötüydü malzeme kalitesi, mikrofonu falan.

Logitech'in bu serisi e-spor gibi taraflar için.
Şimdi biraz araştırma sonucu aklımda 2 adet kulaklık var hocam Nova serisini es geçtim Logitech G Pro X Wireless ve ASUS ROG Pelta bu ikisinden hangisini alsam diye düşünüyorum.

Şimdi biraz araştırma sonucu aklımda 2 adet kulaklık var hocam Nova serisini es geçtim Logitech G Pro X Wireless ve ASUS ROG Pelta bu ikisinden hangisini alsam diye düşünüyorum.
G733 sıfır olarak mı yollandı tamir mi ettiler Logitech ürünü sıfır yolluyor diye biliyordum

G733 sıfır olarak mı yollandı tamir mi ettiler Logitech ürünü sıfır yolluyor diye biliyordum
Sıfır yollanmadı tamir edildi diye bilgi verildi servis kağıdında da tamir olarak gözüküyor bende zaten gittim sattım şuan fena kararsız kaldım g pro x wireless mikrofon kalitesine berbat deniliyor ek olarak kafa bandı baş ağrıtıyor deniliyor asus rog pelta alsam pişman olur muyum diye düşünüyorum çünkü armory crate lanet bir program arada derede kaldım.. :peeposad2:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,085
Üyeler
183,058
Son üye
Thups
Geri