Yphen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 563
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi biraz araştırma sonucu aklımda 2 adet kulaklık var hocam Nova serisini es geçtim Logitech G Pro X Wireless ve ASUS ROG Pelta bu ikisinden hangisini alsam diye düşünüyorum.https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,613408677.html
Yukarıda ki kulaklığı bi ara Xantares kullanıyordu, uzun süre de kullanmıştı diye hatırlıyorum.
Logitech G231 kullanıyordum ben de, düşerken tuttum diye kırıldı. Çok kötüydü malzeme kalitesi, mikrofonu falan.
![]()
Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 7.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech'in bu serisi e-spor gibi taraflar için.