reis ayri ayrida ugrasmak istemiyorum bi kargo gelirken digerini beklemek istemiyorumAlınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herseyi tek bir yerden almaya çalışmanız doğru
uğraşmak istememeni anlarız ama gereksiz kazık yemiş oluyorsunuzreis ayri ayrida ugrasmak istemiyorum bi kargo gelirken digerini beklemek istemiyorum
bir de hocam masterbox td500 ne alaka? 7700xt koyuyorsunuz sisteme. çok çok üst değil. biraz kısmanızı öneririm gereksiz olmuş. 5080 falan koyarsın da onu alırsın anlarım ana bu parada ona bütçe ayırmak saçmaMonitor mouse ve birkac bilesenle 60k oldu sepet toplam kasa ve psu kalitesi diger bilesenlerin kalitesine degermi sizce 60k
ozaman sadece kasayi itopyadan alip diger ekipmanlari baska yerlerdenmi temin etmeliyimuğraşmak istememeni anlarız ama gereksiz kazık yemiş oluyorsunuz
bütçe nedir ? bütün parçalar için. ayrıca itopya olması şart mı ?ozaman sadece kasayi itopyadan alip diger ekipmanlari baska yerlerdenmi temin etmeliyim
butce 60k itopya olmasi sart degil hocambütçe nedir ? bütün parçalar için. ayrıca itopya olması şart mı ?
7500f'e 8500 demişler. n11'de 5800tl şaka gibi. soğutucu da keza. daha iyisi daha ucuza var. anakart deseniz en giriş b650, b650mp-e pro fiyatında. ssd güzel ama yine pahalı. ekran kartı da o fiyata asus prime 9060xt var. çok pahalı olmuşMonitor mouse ve birkac bilesenle 60k oldu sepet toplam kasa ve psu kalitesi diger bilesenlerin kalitesine degermi sizce 60k
hocam kasa icin 50k monitor ekipman toplam 60k butcem varhocam bana bütçeni söyle sana hazır sistem önerebilirim.