Sizce CNC işi mi yoksa güvenlik mi?

cnc ciler şu an ağlıyor piyasa durgun diyorlar şu an ingilizce öğreniyorum almanca ekleyip yurt dışı imkanıda var zaten seçim olacağınada inanmıyorum cnc gelecek olarak daha mantıklı denklik almam yeterli
Almanya ausbildung değerlendir derim burda almanca kursuna git B1 e kadar gel lise cnc diploan ile asubildung başvur

birazda onlara bağlı bulunmayan parçalar oluyor 1-2 tane çıkartmak istiyorum adam uğraşmam diyip burun kıvırıyor paso fabrikaya çalışıyorlar fazla eksenede gerek yok aslında ama işte
Onlar fason yerler özel üretim yapan firmalardan teklif alabilirsin cnc gruplarından falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almanya ausbildung değerlendir derim burda almanca kursuna git B1 e kadar gel lise cnc diploan ile asubildung başvur
Şöyle bir problem var ben normal meslek lisesi cnc den açık mesleki liseye geçtim okul aynı alan aynı tek fark açık okul bitirdim, aynı okulda aynı dersleri gördük tek fark açık okul mezuniyet belgemde mesleki açık öğretim bilgisayar destekli cnc yazıyor problem oluyor mu

Onlar fason yerler özel üretim yapan firmalardan teklif alabilirsin cnc gruplarından falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir problem var ben normal meslek lisesi cnc den açık mesleki liseye geçtim okul aynı alan aynı tek fark açık okul bitirdim, aynı okulda aynı dersleri gördük tek fark açık okul mezuniyet belgemde mesleki açık öğretim bilgisayar destekli cnc yazıyor problem oluyor mu
Almanyada açık lise lise olarak kabul edilmiyor üni girişinde o yüzden 1 yıl ekstradan farklı bir okulda okumak gerekiyor diye biliyorum ama bu üni girişinde ausbildung da ne olur bilmiyorum

Almanyada açık lise lise olarak kabul edilmiyor üni girişinde o yüzden 1 yıl ekstradan farklı bir okulda okumak gerekiyor diye biliyorum ama bu üni girişinde ausbildung da ne olur bilmiyorum
Denklik almamda problem olur mu okul değilde çalışmak için gelsem işte deneyim kazanıp almanca öğrensem

İşe girme hakkında bilgim yok chat gpt ye sorabilirsin
Tolgahan Yalçın bu gün gittim görüşmeye hiç alakasız press te çalışacaksın diyor kalıp atölyesi kapalı dedi burası sana göre değil falan yaptı birazda bilgili olduğumu anladı giderken kalıp imalatı cnc diye anlaştık öyle çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri