❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Genel olarak gümrükte bi yoğunluk var sanırım 27sinden beri gümrükte bekliyor

Elime geldiği gibi satıcam soğuttular klavyeden.

klavye mıhlandı mı peki ?
3 saatimi harcadım söktüm streçledim herşeyi falan arıtma suyu kullandım daldırdım çıkarttım galiba bozuldu zannetmiyorum çalışacağını ama kurumada şimdi 1200 tl için girdiğim zahmete yazık gerçekten dsfgsd direkt yollasana ne diye suya sokuyorum ben klavyemi ya dimi ama

Geçen gün Yunexprese verdikleri kargo geri dönmüş 2-3 ay yunexpres kısıtlanmış Türkiye'de. Şimdi yanwene verin dedim bu sefer de 15-20 dolar olarak gösteremeyiz diyorlar kafayı yiyeceğim 2 haftadır ürünlerin kargolanmasını bekliyorum. Başka böyle sorun yaşayan var mı ? Önce yunexprese verdirtmek için uğraştım yollamıyorlardı. Şimdi ise 20 dolar göstertip kargoya verdirtemiyorum bir tek bana mı oluyor bunlar
Yok dostum aynısı bana da oldu, 20 sinde verdim siparişi hala confirmed. Dün dayanamadım yazdım artık niye hala kargoya verilmesi diye sana dedikelrini bana da dedi iyi tamam dedim yanwenle gönderin o zmn. Şimdi mail atmışlar anlayışınız için teşekkürler diye umarım yarın fln verilir kargoya.

bence klavyeleri kasıtlı bekletiyorlar nedenini bilmiyorum geçen hafta 3 temu siparişi verdim 2si bugün gümrükten geçti diğeri dün elime ulaştı

bence klavyeleri kasıtlı bekletiyorlar nedenini bilmiyorum geçen hafta 3 temu siparişi verdim 2si bugün gümrükten geçti diğeri dün elime ulaştı
Zaten öyle bilerek kenara ayrıldı ama neyi bekliyor bilmiyoruz gürmük bilerek işleme almıyor yani farklı bir şey var yoksa gümrükten 50 kere geçmişti şimdiye

Zaten öyle bilerek kenara ayrıldı ama neyi bekliyor bilmiyoruz gürmük bilerek işleme almıyor yani farklı bir şey var yoksa gümrükten 50 kere geçmişti şimdiye
benim ilk gün verdiğim sipariş 1 haftada elime ulaştı şimdi herkes bekliyor yazık gerçekten paranla rezil oluyorsun

benim ilk gün verdiğim sipariş 1 haftada elime ulaştı şimdi herkes bekliyor yazık gerçekten paranla rezil oluyorsun
Valla sorma neyi bekletiyorlar onu çok merak ediyorum 1 haftayı geçti 10 gün olacak nerdeyse ne amaçla tutuyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,242
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri