Alınmayacak Gaming Laptoplar

Ama her satın alacak kişi harici ekran ile kullanmayacak. Neden insanlara kronik sorunlu cihaz aldırabilecek mesajlar yazıyorsun canım kardeşim beni bir aydınlatır mısın? Biri gelip tavsiyene uyup cihazı satın aldıktan sonra bu sorunu yaşadığı zaman "Monitör ile kullan." diye cevap mı vereceksin?

Instagram DM kutusu özel alandır. Bana ulaşan kişiler ancak onay verirse paylaşım yapılır. Her yazan kişinin mesajını paylaşamayız. Ama madem çok istiyorsun, taşınma işim bittikten sonra çok detaylı bir makale yazıp onay veren herkesin mesajlarını paylaşacağım.
Makale çıktı mı kaçırmayalım.

Makale çıktı mı kaçırmayalım.
Çıkınca ilgili diğer forumda görürsün zaten. Şu anda taşınma işleriyle uğraştığımı biliyor olman lazım. Cihaz.Tv gerekli paylaşımları yaptı ama. Videosunu izleyebilirsin. Videoda maillere de yer verdi.

Ama her satın alacak kişi harici ekran ile kullanmayacak. Neden insanlara kronik sorunlu cihaz aldırabilecek mesajlar yazıyorsun canım kardeşim beni bir aydınlatır mısın? Biri gelip tavsiyene uyup cihazı satın aldıktan sonra bu sorunu yaşadığı zaman "Monitör ile kullan." diye cevap mı vereceksin?

Instagram DM kutusu özel alandır. Bana ulaşan kişiler ancak onay verirse paylaşım yapılır. Her yazan kişinin mesajını paylaşamayız. Ama madem çok istiyorsun, taşınma işim bittikten sonra çok detaylı bir makale yazıp onay veren herkesin mesajlarını paylaşacağım.
10 gün oldu ya, bulamadın mı pardon yazamadın mı hala 2 screenshot 3 satır da yazı yazacan bitirme tezi yazmıyosun.
Yok mu içerik Ali abinde de mi yok anladım peki.
Bak insanlara r1 öneriyorum superhero olup kurtarman lazım,forumda gayet aktifsin.
Ortalığa yalan bilgi sallayıp kaçmak ne kadar kolay.

10 gün oldu ya, bulamadın mı pardon yazamadın mı hala 2 screenshot 3 satır da yazı yazacan bitirme tezi yazmıyosun.
Bak insanlara r1 öneriyorum superhero olup kurtarman lazım,forumda gayet aktifsin.
Usta sen de sanki abartmışsın gibi R1 önerme işini, f/p olmayan modelleri önerdiğini gördüm

Dostum ben çok laptoplardan anlamıyorum da, en az ısınan yada sıcaklığı optimum olan gaming laptop hangisi?

Güzel rehber hocam elinize sağlık.
Bu arada bende rog strix g18 var ondada coil whine sorunu var onuda ekleyebilirsiniz hocam.
Bendede G18 var gece sessiz olduğunda sadece o ses geliyor.
1 yıl oldu alalı Allah'a şükür hiçbir sorun yaşamadım ama acaba değişim vs yapmak gerekir mi

Fiyatu çok çok abartı bu mdoellerin sebep 18inç olması

Ben yoğunluktan Techolay Youtube kanalını bile erteledim. Sana Cihaz.TV'nin son yayınını izle de dedim. Sabah akşam yeni yere yerleşmeye çalışıp üstüne de işleri yetiştirmeye çalışırken gelen R1 istatistiğini sana mı sunacağım paşam? Sabredemiyorsan ne yapayım? Zaten mağdurlar paylaşmış. Sabredemiyorsan R1 sağlam model diye gezmeye devam et. Birine de aldırdıp mağdur bıraktığın zaman "Zorla mı aldırdım?" diye yüzsüz yüzsüz gezersin.

Senin haberin yokken yavaş yavaş toplamaya başlamıştım da aklıma zihniyetin geldikçe boşa kürek çektiğimi hissediyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ali abinde de mi yok anladım peki.
Arkadaşlar bu Bella Ramsey ve partizan trolle Cihaz.TV'nin R1 şikayeti paylaştığını söylememe rağmen Cihaz.TV paylaşım yapmamış gibi 'Ali abinin de mi yok' yazmış. Gidip bakmamış bile. Troll bu. Kendi halinde bırakın.

Değil R1, Omen serilerinde bile bu arızayı yaşayanlar var. Eleman R1 cihazının değeri düşmesin diye mücadele ediyor. Malum partiye de malum parti dendiği için Cihaz.TV'ye düşman olduğunu belirterek bu konuyu okuyan herkese zihin yapını belli edeyim.

Son düzenleme:
Alınmaması gereken laptop markaları
1) HP
2) Casper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,513
Üyeler
186,742