kaçak göçmenler ülkeye direkt girebiliyor klavye giremiyor diyeceklerim bu kadarklavyeler yürüyerek gelen kaçak göçmen muamelesi görüyor diyeceğim onlar bile daha hızlı giriyorlar![]()
kaçak göçmenler ülkeye direkt girebiliyor klavye giremiyor diyeceklerim bu kadarklavyeler yürüyerek gelen kaçak göçmen muamelesi görüyor diyeceğim onlar bile daha hızlı giriyorlar![]()
Buna ek olarak bana ürünün fiyatını 15-20 dolar gösteremeyiz normal fiyat yazıcaz dediler. Olmaz diye mail attım umarum düzeltirlerYok dostum aynısı bana da oldu, 20 sinde verdim siparişi hala confirmed. Dün dayanamadım yazdım artık niye hala kargoya verilmesi diye sana dedikelrini bana da dedi iyi tamam dedim yanwenle gönderin o zmn. Şimdi mail atmışlar anlayışınız için teşekkürler diye umarım yarın fln verilir kargoya. Sizde bunu söylemediler mi ? Daha önceden de yun ile yollamaları için günlerce uğraşmıştım. Şimdş de bu. Mailleri bir dhaa kontrol eder misiniz fiyatlandırma konusunda ne demişler merak ettim
Benim de ürün yun express ile gelecekti iptal oldu şimdi yanwen ile gelecek aynı şekil bana da mesaj attılar.
Bana da aynı mail geldi hocam herkese aynı maili attılarBuna ek olarak bana ürünün fiyatını 15-20 dolar gösteremeyiz normal fiyat yazıcaz dediler. Olmaz diye mail attım umarum düzeltirler
Belli değil hocamArkadaşlar ya bu ürün ne zaman kargoya verilir 3 gün oldu daha kargoya bile verilmedi.
Sizinki kaç günde verildi?Belli değil hocam
Verilmedi daha 23 ünden beri gümrükte.Sizinki kaç günde verildi?
Kargoya diyorum hocam. 30'unda aldım ürünü.Verilmedi daha 23 ünden beri gümrükte.
1 2 günde veriliyor.Kargoya diyorum hocam. 30'unda aldım ürünü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç kargoya verilmedi.