xfx markasını çok çok seven yokBu ekran kartından kullanan varmı? Bundan almak istiyorumda. İyimi sizce ,bir problem yaşarmıyım
Thicc 3 de 3 fanlıxfx markasını çok çok seven yok
5700xt ısınan bir gpu
onun yerine başka markalara bakabilirsiniz
bütçenizi aşarsa 3 fanlı model daha iyi soğutur 2 fanlıya göre
Abdullahınvideosunda 78 derece gördüm o ne ya öyle dedim bi anNitro+ bakın veya 2070 Super
![]()
Sapphire AMD Radeon RX 5700 XT Nitro+ 11293-03-40G 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Sapphire AMD Radeon RX 5700 XT Nitro+ 11293-03-40G 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Gayet normal fan hızı az çünkü. THIIC 3' den daha iyi Nitro+ öyle düşün. İkiside 78 derece olucaksa %30 fanda oluyor diyelim nitro+ thıcc ise %60 ve daha sesliThicc 3 de 3 fanlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abdullahınvideosunda 78 derece gördüm o ne ya öyle dedim bi an
fena değildir 3 fanlı modelThicc 3 de 3 fanlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abdullahınvideosunda 78 derece gördüm o ne ya öyle dedim bi an
Bi furmark testi açsanızaKardeşim sana bir kullanıcı olarak yorumumu yapayım arkadaşlarda bilgilensin;
XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra ekran kartı kullanıyorum maksimum 72 Derece gördüm, Fan sesi yok denecek kadar az, zaten 55 dereceleri geçince aktifleşiyor fanlar ve çokta ses çıkarmıyor. 2 Fanlı versiyonu kullanıyorum..
Orda gördüğüm dereği söyledimBi furmark testi açsanızaStok ayarda
Yani thicc 3 daha iyidir sence bende oyle arastirdim,ve bu yuzden xfx i secdim 2 aydır arastiriyorum(ve bu arada ne kadar zaman oldu kullandığın)Kardeşim sana bir kullanıcı olarak yorumumu yapayım arkadaşlarda bilgilensin;
XFX RAW İİ ULTRA ekran kartı kullanıyorum maksimum 72 Derece gördüm, Fan sesi yok denecek kadar az, zaten 55 dereceleri geçince aktifleşiyor fanlar ve çokta ses çıkarmıyor. 2 Fanlı versiyonu kullanıyorum..
Kasa ne hocam?Orda gördüğüm dereği söyledim![]()